Новини Кіно 02.05.2023 о 10:38 comment views icon

«Наша планета» з Девідом Аттенборо повертається. Netflix показав тизер продовження документального серіалу про дику природу та життя на Землі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Netflix випустив дебютний тизер другого сезону серіалу «Наша планета» / Our Planet II — продовження рейтингового документального шоу про найкрасивіші та найдивовижніші місця на Землі, її флору та фауну.

У продовженні покажуть ще більше захопливих кадрів дикої природи та найдраматичніших міграцій тварин в різних куточках світу — Африці, Індії, Китаї, Арктиці та інших регіонах. Ще більше цікавих історій, як тварини орієнтуються на нашій планеті, від покинутого лейсанського альбатроса, який визначає найкращий спосіб залишити рідний острів, до стада вилорогих антилоп, які намагаються поселитися на дикому заході від південного Вайомінгу до Скелястих гір. Продовження також розповість про мільярди мізерних червоних крабів, які намагаються перейти з пляжів у ліс, де вони будуть у безпеці — так, щоб не бути з’їденими по дорозі.

У серіалі використовується найсучасніша техніка для фільмування дикої природи, що дозволяє побачити унікальні природні явища з різних куточків світу, включаючи гірські хребти, тропічні ліси, пустелі та океани. Оповідачем знову виступить Девід Аттенборо, один із найзнаменитіших у світі провідних натуралістів та володар одного з найвідоміших голосів.

Другий сезон «Нашої планети» вийде на Netflix вже 14 червня. Продовження робила та сама команда BBC, яка працювала над першим сезоном, а раніше створила відомі документальні серіали «Планета Земля» та «Планета Земля ІІ».

Тизер

 

  • Перший сезон «Нашої планети», який знімали в 50 країнах світу протягом чотирьох років команда з понад 600 осіб, вийшов на Netflix у квітні 2019 року і наразі лишається одним з найпопулярніших шоу з результатом понад 570 млн годин переглядів.
  • «Наша планета» вважається одним з кращих серіалів про дику природу — раніше він отримав дві нагороди «Прайм-тайм премія «Еммі»»: Девіду Аттенборо як найкращому оповідачеві і як найкращий документальний серіал, а також Нагороду Голлівуду за музику у візуальних медіа — Стівену Прайсу за найкращу музику для титрів телесеріалу.
  • На сайті IMDb рейтинг серіалу станом на сьогодні становить 9,2 — шоу посідає 12 місце серед усіх серіалів. На Rotten Tomatoes рейтинг становить 93% на основі 30 рецензій критиків, а глядацький рейтинг — ті самі 93 % на основі 100+ відгуків.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: