Новини Софт 01.04.2024 о 17:23 comment views icon

Не лише в ЄС: Microsoft відокремить Teams і Office 365 для клієнтів у всьому світі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Не лише в ЄС: Microsoft відокремить Teams і Office 365 для клієнтів у всьому світі

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Teams, яку безплатно додали до Office 365 у 2017 році, згодом замінила Skype для бізнесу та стала популярною під час пандемії частково завдяки відеоконференціям. Однак у 2020 році Salesforce, яка пропонує конкурентну програму для обміну повідомленнями Slack, через це об’єднання подала на Microsoft антимонопольну скаргу.

З жовтня минулого року, аби уникнути штрафів, корпорація роз’єднала продукти для клієнтів ЄС та Швейцарії, а нині вирішила поширити цю пропозицію й на решту користувачів по всьому світу.

Як зазначає Reuters, активні клієнти можуть зберегти поточну угоду або перейти на одну з окремих пропозицій — опція буде особливо корисною для тих, хто використовує пакет Office, але віддає перевагу іншій комунікаційній службі, як-от Zoom або Google Meet. Комерційні користувачі, які ще не знайомі з пропозиціями Microsoft, можуть самостійно придбати Teams за $5,25, тоді як Office без Teams обійдеться від $7,75 до $54,75 (цифри можуть різнитися залежно від країни та валюти).

За останнє десятиліття Microsoft отримала від ЄС антимонопольних штрафів на $2,4 млрд, а поєднання двох або більше продуктів разом може обійтись компанії ще у 10% світового річного обороту.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: