Новини Кіно 28.09.2023 о 09:17 comment views icon

Netflix показав тизери майбутніх адаптацій «Tomb Raider», «Devil May Cry» і нового аніме-серіалу для дорослих від співавтора «Логана» Майкла Гріна

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Лара Крофт повернеться до пригод у 2024 році у новому аніме-серіалі Netflix «Tomb Raider».

Короткий тизер, представлений Netflix на DROP 01Netflix показав тизери майбутніх адаптацій «Tomb Raider», «Devil May Cry» і нового аніме-серіалу для дорослих від співавтора «Логана» Майкла ГрінаNetflix показав тизери майбутніх адаптацій «Tomb Raider», «Devil May Cry» і нового аніме-серіалу для дорослих від співавтора «Логана» Майкла ГрінаВіртуальна демонстрація найочікуваніших пропозицій анімаційного жанру, пропонує перший погляд на головну героїню, яка уміло стріляє з лука, хвацько спускається у темні печери та врешті-решт постає за стіною вогню.

У січні 2021 року було анонсовано, що Крофт звучатиме голосом агента Картер Гейлі Етвелл. Серіал заснований на надзвичайно популярній франшизі пригодницьких відеоігор, запущеній у 1996 році та створеній британським розробником ігор Core Design, а дія розгортатиметься після подій перезапуску відеоігор з 2013 по 2018 рік.

Виробництвом серіалу займалася Crystal Dynamics, а анімацією Powerhouse Animation Studios, компанія, що стоїть за Castlevania. Шоуранерка серіалу — Таша Хуо («Відьмак: Кровне походження‎»).

Лара Крофт — одна з найвідоміших жіночих персонажів ігор — і, можливо, попкультури загалом. Її насичені пригоди, які часто передбачають розгадування головоломок, боротьбу з ворогами та дослідження ворожого середовища для отримання стародавніх артефактів, відображені у майже 20 іграх, а також коміксах та романах. На великому екрані Крофт відзначилися у чотирьох фільмах — її зіграли Анджеліна Джолі та Алісія Вікандер (остання відзначилась у перезапуску 2018 року та продовженні, яке скасували торік), також запланована телевізійна адаптація від Amazon  з Фібі Воллер-Брідж в головній ролі.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Новинам про Tomb Raider передувала низка оголошень про інші майбутні серіали: включно з дуже коротким тизером адаптації «‎Devil May Cry», заснованої на екшн-грі Capcom, створеної Хідекі Камією; і анімаційним серіалом для дорослих «‎Blue Eye Samurai» від Ембер Ноізумі та Майкла Гріна, співавтора «‎Логана» та «Той, хто біжить по лезу 2049».

«Devil May Cry‎» — від продюсера Capcom, Studio Mir і Castlevania Аді Шанкара — розширює конвеєр адаптацій відеоігор Netflix аніме-серіалом із 8 епізодів, заснованому на франшизі, яка дебютувала у 2001 році та була вперше адаптована у 2007 році. Серіал розповідає про Данте, осиротілого мисливця на демонів, який бореться зі зловісними силами, що намагаються відкрити портал між царством людей і демонів.

Netflix описує адаптацію «‎Blue Eye Samurai» як світ «яскравої анімації для дорослих із живою дією». Події самої історії розгортаються в Японії періоду ЕдоNetflix показав тизери майбутніх адаптацій «Tomb Raider», «Devil May Cry» і нового аніме-серіалу для дорослих від співавтора «Логана» Майкла ГрінаNetflix показав тизери майбутніх адаптацій «Tomb Raider», «Devil May Cry» і нового аніме-серіалу для дорослих від співавтора «Логана» Майкла ГрінаПеріод в історії Японії з 1603 по 1868 рік. Тривав від часу заснування сьоґунату Токуґава до його ліквідації й реставрації прямого імператорського правління. та розповідають про майстра меча Мізу (Мая Ерскін), представницю змішаної раси, яку вважають ізгоєм і монстром і яка прагне помститися людині, що створила її.

Тизер мультсеріалу для дорослих, прем’єра якого запланована на 3 листопада, обіцяє кривавий (і захоплюючий) екшн за участю голосів Рендалла Пака, Бренди Сонг, Джорджа Такей, Масі Ока, Даррена Барнета та Крістін Ко. Мін-На Вень, Стефані Хсу, Кері-Хіроюкі Тагава, Гаррі Шума-молодшого, Марка Дакаскоса і Кеннета Брани.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: