Новини Новини 30.01.2023 о 10:56 comment views icon

Amazon створить кінематографічний всесвіт Лари Крофт: студія працює над фільмом та серіалом за франшизою відеоігор Tomb Raider

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Amazon працює над екранізацією франшизи Tomb Raider — The Hollywood Reporter стверджує, що сценарій до серіалу напише Фібі Воллер-Брідж, а Deadline додає, що студія працює ще й над фільмом.

Фібі Воллер-Брідж (“Погань”, “Вбиваючи Єву”) працюватиме як сценаристка та виконавча продюсерка шоу, однак роль якогось з персонажів вона навряд чи на себе візьме. 

Фібі Воллер-Брідж
Фібі Воллер-Брідж

Серіал та фільм можуть стати ще більшою екранізованою франшизою, ніж адаптація God of War, про яку оголосили у грудні. Разом з тим Amazon випустить наступну гру Tomb Raider від Crystal Dynamics.

Останніми роками кіновиробники все частіше беруться за адаптації відеоігор: аніме-серіал “Кіберпанк: Ті, що біжать по краю” / Cyberpunk: Edgerunners від Netflix став хітом, а The Last of Us від HBO вже продовжили на другий сезон після виходу всього двох епізодів.

Amazon створить кінематографічний всесвіт Лари Крофт: студія працює над фільмом та серіалом за франшизою відеоігор Tomb Raider
Анджеліна Джолі в образі Лари Крофт. Фільм 2001 року отримав загалом негативні відгуки критиків, хоча Джолі хвалили за гру.

Адаптаціям Tomb Raider доведеться конкурувати з багатьма іншими відеоіграми, що знаходяться в розробці. Netflix знімає серіал Horizon Zero Dawn, Peacock розробляє шоу Twisted Metal, а прем’єра фільму Gran Turismo від Sony запланована на 11 серпня. 

Netflix також працює над аніме-версією Tomb Raider з Powerhouse, студією, яка анімувала Castlevania. У ньому Гейлі Етвелл, акторка яка грала Пеггі Картер у різних проєктах Marvel, озвучить Лару Крофт. 

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися
Amazon створить кінематографічний всесвіт Лари Крофт: студія працює над фільмом та серіалом за франшизою відеоігор Tomb Raider
Алісія Вікандер в ролі Лари Крофт. Зображення: Warner Bros.

Раніше MGM втратила права на створення фільмів про розкрадачку гробниць після того, як стрічка з Алісією Вікандер в головній ролі провалилася в прокаті (фільм зібрав близько 274 мільйонів доларів по всьому світу).

До цього роль Лари Крофт виконувала Анджеліна Джолі, яка знялася одразу у двох фільмах “Лара Крофт: Розкрадача гробниць” (2001) і “Лара Крофт: Розкрадача гробниць 2 Колиска життя” (2003). Блокбастери студії Paramount зібрали 432 млн доларів в прокаті.

Джерело: THR, The Verge, PCgamer


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: