Новини Кіно 17.07.2024 о 10:47 comment views icon

Новий трейлер «Дедпул і Росомаха» — більше Ледіпул та інших альтернатив Вейда Вілсона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Новий трейлер «Дедпул і Росомаха» — більше Ледіпул та інших альтернатив Вейда Вілсона

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Новий короткий трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» дає можливість краще роздивитися Ледіпул та інших дедпулів з паралельних світів.

Трейлер називається «Кожен» / Everyone — це прямий натяк на альтернативних дедпулів, відомих за коміксами. Окрім парочки героїв Раяна Рейнольдса і Г’ю Джекмана та Ледіпул (яку звуть Ванда Вілсон) можна побачити Догпула та Ковбоя Дедпула (відомого в коміксах як Дедпул Кід). І схоже це не всі.

Новий трейлер «Дедпул і Росомаха» — більше Ледіпул та інших альтернатив Вейда Вілсона

Також можна побачити уривок з лиходійкою на ім’я Кассандра Нова, яку втілить Емма Коррін. А от Тейлор Свіфт, камео якої пророкували у «Дедпул і Росомаха», не буде у фільмі за новими даними.

Новий трейлер «Дедпул і Росомаха» — більше Ледіпул та інших альтернатив Вейда Вілсона

Ось як описує фільм один з керівників Marve Кевін Файгі:

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

«Я думаю, що з трейлера та престуру люди можуть зрозуміти, що так, це рейтинг R, так, у ньому є трохи мови та крові, але фільм неймовірно емоційний. Я продовжую називати це найкориснішим фільмом із рейтингом R, який будь-хто міг побачити. Це справді свято дружби та сім’ї. Я не хочу перебільшувати, але попри всю непристойність із рейтингом R, яка привертає увагу, коли люди побачать фільм, він буде про те, наскільки він щирий — на мою думку, набагато більше, ніж перші два фільми про Дедпула».

Всіх нових дедпулів, лиходіїв, камео персонажів Marvel та, можливо, когось з реального світу можна буде побачити у кінотеатрах України 25 липня, коли до них завітає «Дедпул і Росомаха». Нова інформація підтверджує, що фільм триватиме 127 хвилин (2 години 7 хвилин).

«Дедпул і Людина-павук» — Шон Леві хоче об’єднати Вейда Вілсона з Пітером Паркером у наступному фільмі

Джерела: IGN, Deadline, GamesRadar

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: