Новини Крипто 07.06.2022 о 19:56 comment views icon

PayPal дозволив користувачам виводити Bitcoin та Ethereum на зовнішні гаманці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

7 червня PayPal повідомила, що власники криптовалют тепер можуть виводити криптоактиви з платіжної платформи на зовнішні гаманці — довгоочікувана функція робить пропозицію компанії привабливішою та позбавляє конкурентної переваги інші популярні сервіси, які раніше почали пропонувати таку можливість. Доступ до нової функції відкриватимуть поступово.

Можливість здійснювати зовнішні перекази на криптоплатформі PayPal, зображення якої можна побачити нижче, почне надаватися користувачам вже сьогодні й стане доступною для всіх у США протягом наступних тижнів або двох.

PayPal дозволив користувачам виводити Bitcoin та Ethereum на зовнішні гаманці

 

Як зазначає decrypt.co, PayPal вперше запустив власний криптовалютний гаманець наприкінці 2020 року та дозволив користувачам купувати, продавати та зберігати чотири криптомонети — Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin. Досі PayPal не дозволяв виводити криптоактиви на зовнішні програмні гаманці, як-от MetaMask, Coinbase, чи апаратні гаманці.

Той факт, що користувачі тепер можуть це робити, має велике значення хоча б тому, оскільки PayPal володіє популярним платіжним додатком Venmo. Останній використовується сотнями мільйонів людей по всьому світу для грошових переказів, а продавці все частіше використовують його як платіжну платформу.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Показовим також є те, що PayPal не відмовляється від своїх амбітних планів щодо ринку криптовалют попри фінансовий спад та, як наслідок, здешевлення акцій, яке спостерігається останні кілька місяців.

PayPal звільняє співробітників, щоб скоротити витрати

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: