Новини Ігри 12.07.2024 о 16:31 comment views icon

Пекельна насолода: Doom запустили на мастурбаторі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Пекельна насолода: Doom запустили на мастурбаторі

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Ось вам і відповідь на питання «Навіщо вчити програмування?»

Класичний шутер Doom 1993 року знову опинився в центрі уваги технологічної спільноти. Цього разу гру змогли портувати на секс-іграшку.

Ютубер та інженер Аарон Крістофель (Aaron Christophel) презентував своє нове досягнення у відео, яке швидко набрало популярності в мережі. Раніше він вже дивував публіку, запустивши Doom на електричній зубній щітці. Цього разу Крістофель обрав пристрій Tifforun, який має вбудований екран — ключовий елемент для реалізації задуму.

Для втілення проєкту інженер модифікував пристрій, додавши необхідне апаратне забезпечення. Керувати можна за допомогою наявних кнопок: рух персонажа вперед, назад, ліворуч і праворуч, а також стрільба. Цікавою особливістю цієї версії стала «винагорода» — щоразу, коли ви вбиваєте монстра в Doom, мастурбатор вас «погладжує».

Спільнота Doom відома своєю креативністю у портуванні гри на різноманітні платформи. Гру вже запускали на калькуляторах, газонокосарках і навіть банкоматах. Нещодавно її вдалося інтегрувати у Fortnite. Дослідниця біотехнологій із Массачусетського технологічного інституту (MIT) Лорен Рамлан (Lauren Ramlan) змогла запустити Doom за допомогою кишкових бактерій. Також цю класичну гру запускали на тракторі John Deere і мікрокомп’ютері з Lego.

Онлайн-курс повного дня Front-end developer від Mate academy.
Курс Front-end developer допоможе вам підготуватись до карʼєри в IT з нуля. На вас чекає багато практики та досвідчені ментори. .
Отримати знижку на курс

Відео: Doom запустили за допомогою кишкових бактерій, підтвердивши, що шедевр id Software можна грати на чому завгодно

Джерело: Kotaku

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: