Новини Кіно 13.04.2023 о 10:47 comment views icon

Перезапуск «Гаррі Поттера», приквел «Гри престолів» та «Пінгвін» з Коліном Фарреллом — трейлери та дати виходу нових серіалів для стримінгу Max

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

HBO опублікувала низку нових анонсів, тизерів і трейлерів разом із презентацією нового потокового сервісу Max, який виник в результаті злиття Warner Bros. Discovery та HBO. Серед продуктів, які запропонують на новому сервісі — чимало сиквелів та спінофів популярних шоу, таких як «Гра престолів», «Рік і Морті» та «Теорія великого вибуху».

Серіал «Пінгвін» з Коліном Фарреллом

Освальд Кобблпот повертається у виконанні Коліна Фаррела, щоб потрапити у вищу лігу лиходіїв. У «Пінгвіні» також зіграли Крістін Міліоті, Рензі Феліз, Майкл Келлі, Шохре Агдашлоо, Дейрдре О’Коннелл, Кленсі Браун і Майкл Зеген. Прем’єра запланована на 23 травня 2024 року.

Перезапуск «Гаррі Поттера»

Warner Bros. Discovery офіційно підтвердила роботу над серіальною екранізацією історії про Гаррі Поттера — по сезону на кожну із книг. Письменниця Джоан Роулінг буде серед виконавчих продюсерів шоу.

Глядачам обіцяють точну адаптацію книжок, яка розтягнеться на 10 років. Схоже, це перший серіал в історії, який відразу продовжили на сім сезонів ще до виходу першого.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Аніме «Рік і Морті»

Adult Swim і Warner Bros. ще не оголосили, хто візьме на себе обов’язки озвучування дуету Ріка та Морті після того, як з Джастіном  Ройландом попрощались на початку цього року. Але, ймовірно, ми про це дізнаємося зовсім скоро.

Аніме «Рік і Морті»

«Справжній детектив», 4-й сезон

Головну роль у четвертому сезоні кримінального серіалу-антології HBO зіграє Джоді Фостер, лауреатка двох премій «Оскар». Дія розгортається на Алясці, де полярна ніч триває кілька місяців. У центрі сюжету будуть дві детективки, які розслідують обставини загадкового зникнення 6 осіб з дослідницької станції в Еннісі.

Вихід нового сезону очікується цього року.

The Sympathizer

Сюжет серіалу від Пак Чхан Ука з Робертом Дауні-молодшим заснований на романі В’єта Тхань Нгуєна, лауреата Пулітцерівської премії, та розкаже історію шпигуна Північного В’єтнаму, який потрапив у спільноту біженців Лос-Анджелеса. Шоу вийде у 2024 році.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

«Лицар семи королівств»

Про новий приквел «Гри престолів» під назвою «Лицар семи королівств» /A Knight of the Seven Kingdoms: the Hedge Knight ходили чутки протягом деякого часу, але було незрозуміло, з якої частини великої історії Джорджа Р.Р. Мартіна він буде запозичений. Нині керівник HBO Кейсі Блойс підтвердив, що оповідь буде зосереджена на пригодах лицаря Дунке та його зброєносця Егге.

Джордж Р. Р. Мартін і Айра Паркер працюють в ролі сценаристів і виконавчих продюсерів, але чіткої дати виходу ще не має.

«Режим» з Кейт Вінслет

У мінісеріалі «Режим» оскароносна Кейт Вінслет грає мадам-канцлер сучасного європейського режиму. Серіал показує один рік з її життя у палаці, в момент, коли її режим починає розвалюватися. Прем’єра запланована на 2024 рік.

Спіноф «Теорії Великого вибуху»

Чак Лорре, співавтор «Теорії великого вибуху», а також її додаткового продукту «Юний Шелдон», перебуває на ранній стадії розробки ще одного комедійного серіалу, пов’язаного з оригінальною історією. Жодних подробиць щодо сюжету та дати виходу ще не має, однак у серіях, що, ймовірно, триватимуть по годині, з’явиться новий акторський склад.

У гостьових ролях також можна буде побачити й вже відомих зірок «Теорії великого вибуху».

Спіноф «Теорії Великого вибуху»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: