Новини Україна 18.10.2022 о 10:11 comment views icon

росіяни вдарили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Києві, Житомирі та Дніпрі — спостерігаються проблеми з електропостачанням та водопостачанням

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Ранок нової російської терористичної атаки — ворог вкотре атакував енергетичну інфраструктуру України у кількох містах, зокрема станом на 9:30 зафіксовано вибухи у Києві, Житомирі, Дніпрі та Харкові.

  • На Лівому березі Києва пролунало три вибухи — росіяни влучили в об‘єкт енергозабезпечення у Деснянському районі на об‘єкті критичної інфраструктури, внаслідок чого в частині міста зникло електропостачання та водопостачання. Наразі всі служби слідують на місце для ліквідації наслідків. Влада закликає містян заряджати павербанки та підготувати запаси води.
  • У Дніпрі росіяни вдарили двома ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури, повідомив очільник ОВА Валентин Резніченко. Внаслідок удару по об’єкту критичної інфраструктури виникла пожежа та серйозні руйнування. Без електрики лишилися окремі райони Дніпра, Синельникового та Васильківки. Також знеструмлена одна з помпових станцій «Дніпроводоканалу», тому на лівому березі міста спостерігаються перебої з водою. Наразі рятувальники продовжують працювати над усунення наслідків.
  • У Житомирі зафіксовано попередньо два прильоти в об’єкт енергозабезпечення — в місті немає світла та води, а лікарні перейшли на резервне живлення повідомив міський голова. Відповідні служби вже працюють над відновленням.
  • У Миколаєві ракетами С-300 росіяни зруйнували двоповерховий житловий будинок в Центральному районі міста та квітковий базар. У Запоріжжі зафіксовано два прильоти дронів-камікадзе, є влучання в об’єкт інфраструктури. Також інформують про влучання ракети по складському приміщенні. По північній частині Кривого Рогу ворог завдав удар, очільник ОВА Вілкул наразі не коментує наслідків. Під ранковий обстріл також потрапив Харків, а саме район промислового підприємства (ракети запускали з Бєлгорода).

17 жовтня тільки в бік Києва російсько-окупаційні війська  випустили 28 дронів, з них 23 вдалося знешкодити завдяки засобам ППО ЗСУ.

Атака по центру Києва: із 28 дронів, які летіли на столицю, влучили тільки 5, всі інші знищила ППО ЗСУ

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: