Новини Ігри 05.12.2023 о 12:29 comment views icon

Розробники Fortnite «понерфили‎» сідниці Соліда Снейка — гравці обурені й вимагають зробити їх «достатньо соковитими‎»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розробники Fortnite «понерфили‎» сідниці Соліда Снейка — гравці обурені й вимагають зробити їх «достатньо соковитими‎»

Як і в Super Smash Bros. Ultimate, головний герой Metal Gear Solid має пласку п’яту точку в королівській битві Epic Games.

Перший сезон п’ятої глави Fortnite стартував, представляючи нові локації, зброю для розблокування та скіни — один з таких, Снейк із Metal Gear Solid, глибоко засмутив гравців своїм зовнішнім виглядом.

Солід Снейк, головний герой багатьох ігор Metal Gear Solid, короткочасно з’являвся в екшн-платформері Ape Escape 3, спортивній грі Evolution Skateboarding і ряді бойовиків, включаючи DreamMix TV World Fighters і серію Super Smash Bros. Хоча він загалом зберігав свій оригінальний вигляд у всіх іграх, одна річ іноді зазнавала змін — «‎соковитість» його сідниць.

Ця частина тіла персонажа зазвичай досить помітна під час стрибків і повзання, але розробники «понерфили‎» сідниці Снейка у Super Smash Bros Ultimate, і тепер те саме сталося у Fortnite.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

У TikTok, Reddit і Twitter гравці скаржаться на зміни у зовнішньому вигляді персонажа. Дехто трагічно заявляє, що Epic Games — або Fortnite — ненавидять «‎чоловічі сідниці», оскільки розробники зробили їх пласкими й в інших персонажів, включаючи Капітана Америку та Думґая.

«Fortnite понефив сідниці Снейка», — написав у Twitter користувач AttackOnCoffee. «Це злочин».

Джерело: Kotaku


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: