Новини Кіно 14.11.2023 о 12:27 comment views icon

Стівен Кінг заступився за Marvel на тлі провалу «‎Марвелів» у прокаті — каже, що хоч не фанат, зловтішання «‌‎інфантильних фанбоїв» не схвалює

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Останній фільм студії «‎Марвели» із бюджетом у $225 млн вихідними дебютував у кінотеатрах. Касові збори не порадували: у США фільм заробив $46 млн, а у світі загалом — $109 млн, що стало найгіршою прем’єрою студії усіх часів.

Водночас у соцмережах багато кого така невдача порадувала — зокрема тих, хто раніше критикував Marvel за те, що історія зосереджена на жінках (усі три головні героїні й режисерка — жінки).

«‎Я не дивлюся фільми Marvel, але вважаю приховане злорадство над низькими касовими зборами «‎Марвелів» дуже неприємним», — написав Кінг у X/Twitter своїм 7,1 мільйона підписників. «Навіщо радіти невдачам?».

В окремій публікації письменник додав, що неприйняття «‎Марвелів» може бути пов’язане з ненавистю «‌‎інфантильних фанбоїв».

Виконавиця ролі Капітана Марвел Брі Ларсон публічно заявляла, що її атакують тролі, коли вперше була обрана на цю роль. Після виходу фільму у 2019 році, за даними Variety, його рецензії на Rotten Tomatoes і IMdB були занижені фанатами-женоненависниками, які ставили низькі оцінки, навіть не переглянувши його.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

«Вона не дозволить, щоб це знищило її», — сказав колега Ларсон Семюель Л. Джексон Rolling Stone на початку цього року. «Ці чуваки ненавидять сильних жінок, або той факт, що вона феміністка, яка має свою думку і висловлює її. Кожен хоче, щоб люди були такими, якими вони хочуть. Вона така, якою вона є».

«‎Марвели» став другим головним фільмом студії, який отримав низькі показники після «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», який зібрав у світовому прокаті лише $476 мільйонів, хоча досить непогано стартував у світі — із $110 мільйонами.

Рецензія на фільм «Марвели» / The Marvels


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: