Новини Новини 19.10.2022 о 15:42 comment views icon

“Телепузики” повертаються: Netflix випустив перший офіційний трейлер оновленого дитячого серіалу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Оновлене дитяче шоу “Телепузики” стане доступним для перегляду користувачам Netflix 14 листопада.

Netflix оголосив про перезапуск культового дитячого серіалу за 21 рік після закриття проєкту. У трейлері, який стрімінгова компанія опублікувала 18 жовтня на YouTube, кажуть, що старі друзі Тінкі Вінкі, Діпсі, Ла-Ла і По вирушать у нові пригоди з метою допомогти малюкам вчитися і рости у 21 столітті.

Зовнішній вигляд “телепузиків” залишається незмінним – це чотири плюшеві істоти з антенами на голові та екранами на животиках. Глядачі оригінальної програми побачать й інші знайомі елементи: “сонце” з дитячим обличчям і пилотяг, що вічно норовить “вкрасти” млинці.

У новому трейлері в ролі оповідача серіалу також дебютує Тітус Берджесс (найбільш відомий завдяки ролі Тітуса Андромедона в комедійному серіалі Netflix “Незламна Кіммі Шмідт”, за який отримав п’ять номінацій на премію “Еммі”).

Кожен епізод містить нові оригінальні пісні “Tummy Tales”, які “змусять танцювати всю родину”. Прем’єру оновленого шоу заплановано на понеділок, 14 листопада. Майбутній сезон складатиметься з 26 серій, кожна тривалістю 12 хвилин.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

“Телепузики” були створені Енн Вуд і Ендрю Девенпорт для BBC в 1997 році. Серіал був розрахований на глядачів до 7 років та містив 365 епізодів. Головні ролі виконали Рейчел Бейнарт, Ребека Гайланд, Нік Чі Пінг Келлінгтон та Джеремая Крейдж. Виконавчими продюсерами серіалу є Кейт Беннеттс, Медді Даррел, Стівен ДеНюр, Біллі Маккуїн та Майкл Таунер.

Показ шоу було завершено 5 січня 2001 року, проте за цей час персонажі стали улюбленцями дітей та отримали міжнародне визнання: оригінальний серіал отримав безліч нагород премії BAFTA (британський аналог Оскара).

Раніше стало відомо, що Netflix “каратиме” клієнтів за обмін паролями у 2023 році – розмір штрафів може становити 1/4 вартості базового тарифу за кожного додаткового користувача

Джерело: TVinsider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: