Новини Ігри 21.04.2023 о 15:31 comment views icon

Трейлер шутера Unrecord на UE5 за дві доби в Twitter переглянули 70 млн разів — завдяки фотореалізму та ефекту нагрудної камери

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Трейлер шутера Unrecord на UE5 за дві доби в Twitter переглянули 70 млн разів — завдяки фотореалізму та ефекту нагрудної камери

Геймплейний трейлер французької інді-ігри Unrecord набув величезної популярності в Twitter, зібравши 70 млн переглядів у Twitter за неповні три дні та має шанс відчутно збільшитися сьогодні. Графіка шутера дивує – ігровий процес створює враження реального знімання нагрудною камерою. Unrecord має сторінку у Steam, однак гра наразі не доступна для придбання.

Unrecord

Деталі вулиці та приміщень опрацьовані з незвичайною ретельністю та максимально схожі на реальні. Перегляд незжатого відео дозволяє упізнати комп’ютерну графіку, але вона все ж виглядає реалістичніше будь-якої іншої.

Творці гри, студія Drama, опублікували у Steam відповіді на запитання про проєкт. З них можна дізнатися, що шутер не використовує жодного фільмування і створений за допомогою Unreal Engine 5. Представлені ігрові кадри захоплені з виконавчого файлу під час гри з використанням клавіатури та миші. Попри фотореалістичність графіки, творці гри фокусувалися на опрацюванні ігрового процесу та всесвіту.

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

За заявою авторів, гра не торкається зовнішньої політики, уникає «небажаних» тем та не ставиться упереджено до поліційних чи злочинних дій. Творці порівнюють її з детективними фільмами, серіалами або книгами та закликають ставитися до моментів, що турбують когось, з таким самим розумінням.

Говорячи про графіку та продуктивність, автори запевняють, що ефект занурення буде доступний на не найпотужніших ПК, але припускають, що старі комп’ютери не дозволять повною мірою насолодитися перевагами Unreal Engine 5. Також вони припускають подальшу оптимізацію. Грі «нічого не заважає бути портованою на консолі», але про конкретні платформи поки що не йдеться.

На цей час Drama не може нічого сказати про дату виходу гри, але зазначає, що величезний успіх ролика спонукав колектив прискорити роботу. Творці опублікували пресреліз, що дозволяє більше дізнатися про гру.

У демовідео показали реалістичну залізничну станцію, відтворену за допомогою Unreal Engine 5

English For Tech course.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

 

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: