Новини Софт 28.07.2023 о 10:03 comment views icon

Прощавай, світлий Twitter — Маск залишить лише темну тему, бо вона «краща у всьому»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Прощавай, світлий Twitter — Маск залишить лише темну тему, бо вона «краща у всьому»

У межах ребрендингу Twitter на 𝕏 соцмережу вже «‎залишила» синя пташка, а згодом користувачам доведеться розпрощатися зі «світлим режимом» інтерфейсу.

Ілон Маск, як завжди, анонсував зміни у своєму профілі в Twitter, зазначивши, що темний режим є «кращим в усьому»:

У відповідях прихильники мільярдера вітають трансформації, хоча дехто скаржиться, що світлий текст на темному тлі набагато важче читати. Чимало користувачів просять залишити параметри світлого режиму, навіть якщо темний буде ввімкнений як стандартний в новому дизайні.

Нині у соцмережі світлий режим стоїть заданим, однак у налаштуваннях є можливість змінити інтерфейс на затемнений чи повністю чорний.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Тим часом ребрендинг Twitter на суперзастосунок X, який об’єднає у собі функції соцмережі та платіжних систем, триває: вчора оновився застосунок для Android, отримавши новий логотип і назву, програма для iOS — на підході. У межах змін Маск придумує і нові способи заробітку коштів — від брендів відтепер вимагають витрачати принаймні $1000 на місяць на рекламу в Twitter, щоб їх не позбавили «‎синьої галочки».

Трансформації, що цікаво, не обходяться без курйозів — так, наприклад, зняти стару вивіску Twitter на штаб-квартирі в Сан-Франциско працівникам завадила поліція, новий домен сайту X.com заблокували в Індонезії через зв’язок із порносайтами та азартними іграми, а користувач, який раніше володів іменем @x у соцмережі раптово отримав нове — без попередження та фінансових стимулів, а лише з обіцянкою про брендовані подарунки й зустріч з керівництвом.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: