Новини Ігри 30.09.2023 о 08:00 comment views icon

Вийшла нова гра The Elder Scrolls – Castles схожа на Fallout Shelter

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Вийшла нова гра The Elder Scrolls – Castles схожа на Fallout Shelter

Неочікуване повернення у фентезійний світ Нірн від Bethesda: у Google Play з’явилася гра для Android The Elder Scrolls: Castles. Це аналог Fallout Shelter з замками та ельфами у всесвіті Morrowind, Skyrim та Oblivion.

Bethesda жодним словом не представила The Elder Scrolls: Castles – є лише факт наявності гри у Google Play. Вона описується як симуляція, в якій гравці керують замком, налаштовують та обслуговують його. У грі потрібно керувати власним королівством, приймаючи важкі рішення, виконувати епічні квести, створювати героїв та боротися з класичними ворогами Elder Scrolls.

Зображення The Elder Scrolls: Castles демонструють воїнів у обладунках, які борються з драконами, аристократів аргонійського та каджитського у тронних залах тощо. В описі Castles зазначено, що гра знаходиться у ранньому доступі.

Пізніше компанія прокоментувала гру для Polygon:

«The Elder Scrolls: Castles розробляється нашою талановитою мобільною командою, що стоїть за Fallout Shelter у Bethesda Game Studios. Ми раді поділитися версією гри з раннім доступом для обмеженої кількості гравців і вислухати відгуки, оскільки з часом ми вдосконалюємо гру».

Трійка неоголошених мобільних назв, що розробляються Bethesda Softworks, нещодавно були оприлюднені у витоку з процесу FTC проти Microsoft. Ці проєкти мали кодові назви Project Ubu, Project Wanderer та Project Whirlwind. Можливо, що The Elder Scrolls: Castles може бути третьою з цих тайтлів.

The Elder Scrolls: Castles наразі доступна лише для Android. Свого часу Fallout Shelter була запущена лише для iOS, але з часом перенесена на Android, потім на Windows, Xbox One, Nintendo Switch та PlayStation 4.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

The Elder Scrolls VI вийде не раніше 2026 року на ПК та Xbox, свідчать документи Microsoft з суду

Джерело: Polygon


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: