Новини Кіно 15.07.2024 о 12:01 comment views icon

Загадка Marvel: Джанкарло Еспозіто каже, що фанати не вгадали його персонажа в «Капітан Америка 4»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Джанкарло Еспозіто заінтригував фанатів Marvel, заявивши, що ніхто досі не вгадав його роль у майбутньому фільмі «Капітан Америка: Чудесний новий світ». Актор поділився цією інформацією в інтерв’ю ComicBookMovie, підігріваючи цікавість до свого загадкового персонажа.

Загадка Marvel: Джанкарло Еспозіто каже, що фанати не вгадали його персонажа

Перший трейлер фільму показав нам Еспозіто в сонцезахисних окулярах зі зброєю, але його роль залишається таємницею. «Я чудово провів час на зйомках», — розповів актор. «Не скажу, кого граю… люди намагаються вгадати, але поки що нікому це не вдалося».

Трейлер

Фанати висувають різні теорії щодо особистості персонажа Еспозіто. Найпопулярніші версії — Агент Х та Джордж Вашингтон Брідж. Агент Х — найманець-лиходій із всесвіту Дедпула, майстер рукопашного бою та стрільби. Джордж Вашингтон Брідж — також найманець і колишній високопоставлений агент Щ.И.Т., який балансує між добром і злом.

Обидва персонажі мають риси, які роблять їх ймовірними кандидатами на роль Еспозіто. Проте справжню особистість його героя глядачі зможуть дізнатися лише 14 лютого 2025 року, коли «Капітан Америка: Чудесний новий світ» вийде на екрани.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Перший трейлер фільму «Капітан Америка: Чудесний новий світ» з Ентоні Макі та Червоним Халком

Джерело: Dexerto

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: