Новости Новости 07.12.2021 в 14:28 comment views icon

Автобусний лоукостер FlixBus запустив нові міжнародні маршрути з України до Кельна, Мінська та Познані

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Європейський оператор автобусних перевезень FlixBus розпочав продажі білетів на нових міжнародних маршрутах з України: Запоріжжя-Кельн, Херсон-Кельн, а також Львів-Познань та Київ-Мінськ.

Лінії запущені у партнерстві з місцевими перевізниками. Дві з них – з партнерами, які вже давно працюють з FlixBus в Україні: це Euroclub та Asik. І вперше спільні рейси FlixBus виконує з львівським перевізником East West Eurolines – на двої лініях до Німеччини.

Автобуси зберегли оригінальне маркування автобусних партнерів, і мають зелені наклейки «In cooperation with FlixBus», які дозволяють пасажирам ідентифікувати автобуси на зупинках. Всередині автобуси мають «зелену зону» для пасажирів FlixBus – місця, відзначені зеленими наклейками.

  • CUA162 Запоріжжя-Кельн. Партнер-перевізник: East West Eurolines
    Запоріжжя – Дніпро – Харків – Полтава – Лубни – Пирятин – Аеропорт Бориспіль – Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Котбус – Берлін – Гамбург – Бремен – Оснабрюк – Дортмунд – Ессен – Дюссельдорф – Кельн.
  • CUA160 Херсон-Кельн. Партнер-перевізник: East West Eurolines
    Херсон – Миколаїв – Одеса – Умань – Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів – Котбус – Берлін – Гамбург – Бремен – Оснабрюк – Дортмунд – Ессен – Дюссельдорф – Кельн.
  • CUA157 Львів-Познань. Партнер-перевізник: Asik
    Львів – Ряшів – Тарнів – Кельці – Пйотркув-Трибунальський – Лодзь – Познань.
  • CUA158 Київ-Мінськ. Партнер-перевізник: Euroclub
    Київ – Чернігів – Гомель – Мінськ

«Сьогодні, завдяки маршрутам, запущеним у партнерстві з перевізниками, вперше квитки на нашому сайті можуть забронювати жителі Запоріжжя, Дніпра та Херсона. – коментує директор FlixBus в Україні, Польщі та країн Балтії Міхал Леман. – Ми продовжуємо розбудовувати свою зелену мережу, завдяки якій пасажири з України можуть дістатися практично будь-якої точки Європи у комфортних автобусах за доступними цінами»

Автобуси на нових маршрутах відповідають базовим стандартам FlixBus, це туалет в автобусі, розетки, безкоштовний Wi-Fi, кондиціонери. На всіх лініях FlixBus діють посилені стандарти безпеки та гігієни. Зокрема, в автобусі необхідно носити захисну маску, прикриваючи ніс та рот.

Раніше компанія FlixMobility оголосила про покупку найбільшого автобусного перевізника на дальні відстані у США — компанію Greyhound.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: FlixBus


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: