Новости Наука и космос 10.03.2021 в 11:19 comment

Google Arts & Culture та YouTube створили Music, Makers & Machines — онлайн-екскурсію по історії електронної музики

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

На спеціальному сайті зібрано понад 250 онлайн-виставок, великий архів фотографій, відео, екскурсій у форматі 360° та зацифрованих об’єктів у 3D, включно з синтезаторами та дверима легендарного берлінського техно-клубу Tresor.

Music, Makers & Machines — це нова онлайн-виставка від Google Arts & Culture та YouTube, присвячена історії електронної музики: її винахідникам, виконавцям, звукам та технологіям. Понад 50 міжнародних установ, звукозаписувальних компаній, фестивалів та галузевих експертів зібралися, щоб визначити найважливішу роль, яку відіграє електронна музика в широкій культурі — від WDR Studio for Electronic Music і Blacktronika до «Діви Діодів» Сюзан Чані.

Історія електронної музики почалась у 1895 році, коли Таддеус Кехілл, винахідник з Айови, розпочав роботу над першим у світі електромеханічним музичним інструментом. Вагою 200 тонн і довжиною близько 18 метрів Телармо́ніум був надзвичайною машиною для створення та прослуховування музики через телефон. За ці 126 років електронна музика розвивалася досить сміливими та винахідливими способами, а спеціальний проєкт Google Arts & Culture та YouTube допоможе всі охочим познайомитись з ключовими віхами та подіями в історії електронної музики.

Ось деякі з гідних складових проєкту Music, Makers & Machines:

Google Arts & Culture та YouTube створили Music, Makers & Machines — онлайн-екскурсію по історії електронної музики

Частиною проєкту стала функція доповненої реальності AR Synth, яка дозволяє поєднувати п’ять відомих синтезаторів у віртуальній студії електронної музики. З допомогою інструменту кожен може складати власну електронну музику в стилі таких піонерів, як Кехілл.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Google Arts & Culture та YouTube створили Music, Makers & Machines — онлайн-екскурсію по історії електронної музикиЗалишається загадати про недавню прикру подію у світі електронної музики — розпад електронного дуету Daft Punk, який проіснував майже тридцять років та подарував нам безліч цінного контенту.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: