Новости Новости 24.12.2021 в 12:14 comment views icon

На Netflix вийшла чорна сатира «Не дивіться вгору» з Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

24 грудня на Netflix вийшла чорна комедія «Не дивіться вгору» режисера Адама Мак-Кея («Гра на пониження», «Влада») — стрічка, якій пророкують гарантовану номінацію на «Оскар» (а, можливо, декілька), з повноцінним українським дубляжем та субтитрами вже доступний в онлайн-кінотеатрі.

За сюжетом, двоє астрономів починають престур, щоб попередити людство про комету, яка рухається до Землі та може знищити планету. Але люди зайняті лише собою, тому їм на це начхати.

«Не дивіться вгору» вирізняється в першу чергу зірковим складом — головні ролі у фантастичній комедії виконали голлівудські зірки Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс. Також у стрічці зіграли не менш відомі Джона Гілл, Кейт Бланшетт, Тімоті Шаламе, Ґранде, Рон Перлман та Меріл Стріп.

Рецензії «Не дивіться вгору» від західних критиків вийшли ще 8 грудня і вони залишились від комедії не у захваті: рейтинг комедії на момент публікації на Rotten Tomatoes становить 55%, а на Metacritic — 50 бали.

Трейлер


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: