Новости Новости 20.01.2022 в 14:09 comment views icon

Розробники піратського екшену Corsairs Legacy анонсували демоверсію Prologue — з морським режимом та частиною наземних механік

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Українська студія Mauris поділилась черговим оновленням свого піратського екшену Corsairs Legacy — команда вирішила випустити безоплатну версію гри з підзаголовком Prologue. Розробники запустили окрему сторінку Corsairs Legacy: Prologue у Steam — реліз запланований на першу половину 2022 року.

Спочатку команда проєкту планувала закрите бета-тестування, але змінила план на публічний реліз у Steam. Розробники розраховують у такий спосіб отримати більше зворотного зв’язку від аудиторії та перевірити технічну готовність рушія до повного релізу. За відгуки усередині демо через форму зворотного зв’язку розробники обіцяють всім цифровий бонус у релізній версії гри.

У демоверсії Corsairs Legacy: Prologue можна буде спробувати морський режим, а також частину наземних механік. Зокрема в описі проєкту у Steam розробники перераховують наступні можливості:

  • вийти у відкрите море на вітрильнику у ролі капітана корабля;
  • відвідати англійську колонію Бріджтаун на острові Барбадос;
  • пройти квест у місцевій таверні;
  • зіграти в популярну у піратів на той час гру – Перудо.

***

Corsairs Legacy — піратський екшен в стилі знаменитих «Корсарів», який створюється українською студією Mauris на основі ігрового рушія Unity. У центрі сюжету — контрабандист Джек Рекхем, який волею долі стає піратом. Гру анонсували у квітні 2021 року та спочатку планували реліз RPG-режиму із битвами на суші на 2021 рік з подальшим поетапним розвитком (у 2022 році планувалось додати морські бої, а у 2023 — відкритий світ). Наприкінці 2021 року реліз Corsairs Legacy перенесли на 2022 рік.

Corsairs Legacy: старт 48 годинного марафону у Steam та перенесення релізу піратського екшену на 2022 рік

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: