Дописи 16.07.2023 о 08:20 comment views icon

Огляд Anker 737 Power Bank

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/9730b5beda7af1b8d0cc34db7eda0b2e?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/9730b5beda7af1b8d0cc34db7eda0b2e?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Alex84

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Повербанк є частиною зарядних пристроїв Anker’s Series 7, і відповідно він має вбудовану технологію GaNPrime. Він також оснащений PowerIQ 4.0 і ActiveShield 2.0, які роблять його розумним повербанком. PowerIQ допомагає пристрою визначити правильну кількість енергії для живлення підключеним пристроям, а ActiveShield захищає зарядний пристрій і підключені пристрої, контролюючи його температуру та регулюючи вихідну потужність, щоб компенсувати надлишок тепла.

Завдяки зручному дизайну та легкому для читання OLED-екрану портативний зарядний пристрій Anker 737, який відомий ще під назвою PowerCore 24K, працює на основі новітньої технології Power Delivery 3.1 та двонаправленої технології. Може швидко зарядитися та віддати 140 Вт для зарядки пристроїв незалежно чи буде це один ноутбук, чи декілька гаджетів.

Повербанк Anker може підзарядити смартфон мінімум 5 разів. Для багатьох невеликих ноутбуків можна отримати надійний один заряд.

У Anker 737 Power Bank розміщений акумулятор ємністю 24000 мА∙год або 86.4 Вт*год, який знаходиться нижче обмеження в 100 Вт*год, що робить його безпечним для польотів. Отож, в літак дозволяють його брати.

Що стосується роз’ємів, то повербанк пропонує три USB порти підключення живлення: два USB-C і один USB-A.

Це забезпечує гнучкість для зарядки декількох пристроїв одночасно. Порти USB-C підтримують живлення до 140 Вт на два порти, тоді як порт USB-A пропонує вихід на 18 Вт. Якщо використовується порт USB Type-A, то вже тільки 100 Вт повербанк може надати на один чи обидва порти USB Type-C.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Ця комбінація портів робить його корисним для широкого кола пристроїв.

Технічні характеристики Anker 737 Power Bank

Специфікації
Ємність елементів 24000 мА∙год (4000 мА∙год х 6 шт
Вхід USB-C 1 5 В 3 А / 9 В 3 А / 15 В 3 А / 20 В 5 А / 28 В 5 А (макс. 140 Вт
Вихід USB-C 1 / USB-C 2 5 В 3 А / 9 В 3 А / 15 В 3 А / 20 В 5 А / 28 В 5 А (макс. 140 Вт)
Вихід USB-A 5 В 3 А / 9 В 2 А / 12 В 1,5 А (макс. 18 Вт)

Повербанк поставляється в ексклюзивній роздрібній коробці та із зарядним кабелем 0,6 м USB-C – USB-C та дорожнім підсумком. Коробка включає деякі деталі продукту кількома мовами. Зображення товару додається на лицьовій стороні разом із назвою товару. Повербанк поставляється з 24-місячною гарантією Anker.

Він має масу 626 грамів і розміри 15.6 x 5.4 x 5 см.

Його не надто складно утримувати, враховуючи його розмір. Конструкція досить міцна.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Дизайн досить невибагливий, в основному вугільно-чорний, але з текстурованим, чіпким краєм. Срібна передня частина гарматного металу веде до чорного глянцевого пластику, який спритно приховує OLED, зберігаючи його захищеним і в основному невидимим, поки він не ввімкнений. Він чудово виглядає і відчувається дійсно гладким.

Щодо захисту від вологи, то хоч і не вказано детально в інструкції клас захисту, але на власному досвіді знаю, що турбуватися щодо цього не варто.

Одного разу вже потрапив із повербанком під зливу. Думав про заміну Anker 737, бо на нього потрапила волога. Дарма хвилювався, жодних негативних наслідків не помітив в роботі від потрапляння води.

Anker 737 Power Bank простим у використанні: одна велика втоплена кнопка і базовий OLED-екран. Дисплей надає в режимі реального часу інформацію про вихідну і вхідну потужність, дозволяючи стежити за ходом зарядки. Крім того, на екрані відображається час, необхідний повербанку для повної підзарядки або розрядки та поточний відсоток акумулятора. Через деякий час екран вимикається за замовчуванням. Щоб знову побачити інформацію, достатньо натиснути кнопку один раз.

Anker також оснастили акумулятор акселерометром, завдяки якому відбувається перевертання інформації на екрані на 180 градусів, коли батарея перевернута.

Ви також можете змінити, чи переходить екран у режим сну сам по собі або залишається ввімкненим постійно, якщо це те, що ви хочете налаштувати. Це єдине регулювання, доступне для акумулятора.

Друге натискання на бічну кнопку відкриває цілий додатковий набір інформації, включаючи поточну температуру акумулятора (за Цельсієм і Фаренгейтом), стан акумулятора, загальну потужність, кількість циклів роботи акумулятора.

Третє натискання показує вищезгаданий перемикач OLED «Автоматичне вимкнення екрана». На цьому екрані довге натискання протягом 2 секунд увімкне та вимкне це налаштування.

Anker 737 Power Bank пропонує акумулятор достатню потужність для підтримки роботи гаджетів під час подорожі і у випадку зникнення світла.

Окрім того, сам гаджет підтримує наскрізну зарядку (дає змогу під’єднаному до мережі повербанку передавати живлення іншим зовнішнім пристроям для зарядки), але в документах від Anker сказано, що даної функції немає і при тому не бажано навіть перевіряти дану можливість із-за швидкого зношення акумуляторних комірок.

Зауважу, відключення та повторне підключення вихідного живлення під час заряджання пристрою миттєво відключає задіяні порти — принаймні, OLED-екран інформує про це.

PowerCore 24K від Anker – це відмінна високоякісна портативна батарея, яка може додати годину-дві роботи до скромного ноутбука, оснащеного USB Type-C, або дати можливість користуватись парою смартфонів декілька днів.

OLED-дисплей, далеко не зайвий і є чудовим продуманим засобом діагностики та елегантно замаскований.

Попри досить громіздкий розмір, він для мене став популярним повербанком в користуванні. Окрім підзарядки смартфонів, я ще використовую Anker 737 як джерело живлення для портативного паяльника PINE64, у разі термінового ремонту електроніки при блекауті.

Відсутність яскравого маркування портів іноді роблять його трохи незручним у використанні. Зокрема потрібно пам’ятати, що заряджання акумулятора має здійснюватися через верхній USB Type-C1.

 

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: