Дописи 16.10.2023 о 09:42 comment views icon

OPPO A58: Огляд пристрою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png

OPPO Ukraine

OPPO AED Україна з 2019 року надає українцям доступ до прори

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

OPPO A58 – новий смартфон «базової» лінійки, презентований брендом 19 вересня у Києві. Комбінація надшвидкої зарядки SUPERVOOC потужністю 33 Вт та подвійних стереодинаміків роблять OPPO A58 одним з найбільш неординарних  пристроїв свого цінового сегменту. Утім – про все по черзі.

OPPO A58: Огляд пристрою

OPPO А58: дизайн та комплектація

Смартфон має приємний брендовий дизайн ОРРО Glow і доступний у двох кольорах – Сяючий Чорний (Glowing Black) та Яскравий Зелений (Dazzling Green). OPPO A58 оздоблений 2.8D обтічною задньою кришкою з полірованою овальною панеллю навколо модуля камери. В комплекті до нього користувач отримає зарядний пристрій SUPERVOOC (кабель та блок), а також вже поклеєну плівку, що захистить дисплей від дрібних механічних ушкоджень. На перший погляд – маємо класичного представника лінійки А, яку ОРРО позиціонують як ідеальне співвідношення  ціни та якості. Її візитівкою свого часу стали стереодинаміки, потужні акумулятори та перші швидкі зарядки, що вигідно вирізняли їх серед аналогів. 

OPPO A58: Огляд пристроюШвидка зарядка та акумулятор

Зарядки SUPERVOOC стали одним з найбільш здобутків концерну BBK – вони виявились не лише швидкими, а й напрочуд безпечними, оскільки не перегрівають пристрої. Швидка 33 Вт зарядка чудово доповнює великий 5000 мАг акумулятор — завдяки йому користувачі OPPO A58 зможуть вести телефонну розмову 32 години поспіль або ж переглядати YouTube протягом 16 годин. А 33 Вт зарядний пристрій SUPERVOOC, підживить батарею до 100% всього за 75 хвилин.

OPPO A58: Огляд пристрою

Стереодинаміки та аудіофункції

Подвійні стереодинаміки OPPO A58 на 40% гучніші, ніж в попередньому поколінні пристроїв. Тут присутній алгоритм кодування аудіо від Dirac, що створює ефект дійсно об’ємного стереозвуку під час дзвінків, ігор або перегляду відео. Крім того, OPPO A58 також оснащений оновленим режимом надгучності, який максимізує гучність динаміків до 300%, дозволяючи користувачам легко насолоджуватися музикою і чути телефонні дзвінки навіть у галасливому середовищі. Режим також пропонує можливість збільшити максимальну гучність навушників до 200% під час телефонних дзвінків або голосових дзвінків у WhatsApp та Messenger. І це лише одна з цікавинок, що пропонує користувачам інтуїтивно зрозуміла ColorOS 13.1.

Продуктивність 

Крім того, тут присутня опція розширення оперативної пам’яті OPPO RAM Expansion. Попри те, що ОРРО А58 матиме 6 або 8ГБ оперативки (обидві версії будуть представлені в Україні), її ресурс можна збільшити за рахунок пам’яті ROM іще на 6ГБ. Тобто в кінцевому результаті ми отримуємо 12 або 14ГБ оперативної пам’яті,  що відповідно вплине на ігри та роботу з «важкими» додатками. Працюючи на платформі MediaTek Helio G85, OPPO A58 зробив помітний стрибок у продуктивності порівняно зі своїм попередником. Що ж до програмного забезпечення – Dynamic Computing Engine в ColorOS 13.1 може точно планувати обчислювальні ресурси, забезпечуючи більш швидке і плавне перемикання між додатками, що ідеально підходить для ігор або багатозадачності. 

OPPO A58: Огляд пристроюДисплей та його особливості

Також пристрій оснащений 6,72-дюймовим FHD+ Sunlight дисплеєм, з показником максимальної яскравості у 680 ніт. Тобто користувачі зможуть легко переглядати фотографії або читати текст під яскравим сонячним світлом. Завдяки високій роздільній здатності 2400×1080 та підтримці 100% колірної гами DCI-P3, Sunlight дисплей забезпечує надзвичайно яскраве зображення та чіткий текст. Крім того, завдяки функції All-Day AI Eye Comfort дисплей комфортний для очей і зручний для тривалого використання як вдень, так і вночі. 

Захист та стійкість

Розроблений з думкою про довговічність, OPPO A58 має ступінь захисту IP54 і захищений від звичайного падіння та потрапляння пилу. Крім того, виробник заявляє, що OPPO A58 пройшов ретельне тестування на стійкість до падінь, води, радіації, кліматичних впливів, а також стабільності сигналу.

OPPO A58: Огляд пристроюКамера

Як і більшість аналогів, OPPO A58 має 50 Мп камеру. Однак, завдяки підтримці піксельного розділення, чотири пікселі об’єднуються в один більший піксель, відповідно зберігаючи більше деталей, особливо в умовах низької освітленості. 2 Мп портретна камера забезпечує охайне розмиття фону, аби виділити об’єкт зйомки в портретному режимі. Фронтальна камера OPPO A58 з роздільною здатністю 8 Мп робить цілком пристойні знімки та передає хорошу якість відеодзвінків.

Підсумок

OPPO A58 – це новий смартфон, який виділяється в базовому ціновому сегменті завдяки швидкій зарядці SUPERVOOC, потужним стереодинамікам, і стійкості до різних впливів. З ним користувачі можуть насолоджуватися якісним аудіо, вражаючими характеристиками дисплея, покращеною продуктивністю та надійністю. OPPO A58 пропонує також опцію розширення оперативної пам’яті і вражаючі фотозйомки завдяки своїй камері.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: