Дописи 21.05.2024 о 10:28 comment views icon

Підставка-адаптер Anker 551 USB-C — ідеальний аксесуар для iPad Pro

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Купити підставку Anker для iPad в iCases.ua

Протягом останніх двох тижнів я тестував підставку-адаптер Anker 551 USB-C з моїм iPad Pro 2021 року, а потім з iPad Pro 2022 року. Він виявився дуже корисним, і чим більше я ним користуюся, тим більше я його починаю цінувати. І це навіть не через вісім різних портів, розташованих по периметру основи.

Що робить Anker 551 пристроєм, яким я із задоволенням користуюся, так це регульована підставка, на якій можна розмістити флагманський iPad або будь-який інший планшет з USB-C. 

Протягом останніх кількох років я шукав ідеальну док-станцію і концентратор для iPad Pro. Я перепробував всілякі варіанти. 

Мені дуже подобається HoverBar Duo від TwelveSouth за те, що вона встановлює iPad на одній висоті з моїм зовнішнім монітором, але він не містить жодного порту для підключення аксесуарів, таких як клавіатура, миша чи зовнішня пам’ять. Але він мені сподобався за те, що його можна легко регулювати.

Джерело: zdnet.com

Мені також сподобалися компактні розміри, простота використання і портативність, які забезпечує USB-C хаб 6 в 1 від Hyper при використанні з iPad. USB-C хаб 6 в 1 Media Hub від Hyper схожий, але з додатковим бонусом у вигляді фізичних медіа-контролерів, що може бути дуже зручно. Однак наявність такого хаба, що фізично виступає з боку iPad, викликає у мене неймовірне занепокоєння, що я можу зламати зарядний порт на своєму iPad. Не кажучи вже про те, що наявність пучка дротів, що стирчать з боку дисплея — виглядає не дуже естетично.

Джерело: zdnet.com

І навіть якщо ви можете знехтувати всім цим, вам все одно доведеться придумати якусь систему кріплення для iPad Pro.

Я також використовував деякі дуже дорогі USB-C або Thunderbolt хаби з iPad Pro, такі як Belkin Connect Pro Thunderbolt 4 Dock. Він робить усе, що від нього очікуєш: швидка передача даних, безліч портів і довгий кабель Thunderbolt для підключення до iPad (зручно, якщо ви використовуєте згаданий раніше HoverBar Duo). 

Усі ці експерименти і тестування привели мене до Anker 551 з кількох різних причин.

Що мені подобається в концентраторі Anker 551 USB-C?

Перш за все, я ціную спосіб, яким він утримує iPad. Регульована підставка універсальна і дає мені змогу розмістити iPad так, щоб він нагадував дисплей ноутбука, і це чудово. Однак частіше всього я використовую Anker 551 з iPad Pro, який лежить практично плоско, але все ще під невеликим кутом, прямо під моїм зовнішнім монітором.

Це означає, що я можу вводити текст і взаємодіяти з iPad і будь-чим іншим, що є на зовнішньому моніторі. Потім, якщо мені знадобиться використовувати екран iPad Pro, я можу використовувати Apple Pencil або палець, щоб швидко писати, торкатися або гортати по екрану. 

На Anker 551 два шарніри: нижній шарнір забезпечує діапазон у 70 градусів, тоді як верхній шарнір, найближчий до планшета, може повертатися на повні 180 градусів.

Джерело: zdnet.com

Що стосується підключення аксесуарів та інших пристроїв до хаба, то у вас є загалом вісім варіантів. На лівій стороні основи ви знайдете 3,5 мм аудіороз’єм і два USB-порти. 

На задній панелі, по обидва боки від шарніра, ви знайдете порт USB-C PD, який підтримує потужність до 100 Вт для заряджання планшета, і порт HDMI 2.0, який підтримує вихід 4K/60 Гц.

На правій стороні основи є слот для карт microSD і повнорозмірний слот для SD-карт, а також ще один порт USB-C, який використовується для підключення iPad до док-станції за допомогою кабелю, що входить у комплект.

Що мені не подобається в Anker 551 USB-C Hub?

Є одна область, де Anker 551 не зовсім вдається стати ідеальним USB-C хабом для iPad. Це відсутність порту Ethernet. Звісно, Apple додала підтримку Wi-Fi 6E у новий iPad Pro, і бездротові мережі загалом стають швидшими та надійнішими, але ніщо не зрівняється з дротовим підключенням.

Я б відмовився від 3,5 мм аудіороз’єму або порту USB на лівій стороні заради старого доброго гігабітного порту RJ-45 Ethernet у будь-який день тижня. Але, можливо, це тільки моя думка.

Джерело: zdnet.com

Висновок

Зараз Anker 551 залишиться на моєму столі в ті моменти, коли я використовую свій iPad Pro як комп’ютер, а не планшет.

Якщо у вас немає iPad Pro, але вам подобається зовнішній вигляд і функціональність Anker 551, не нехтуйте ним. Оскільки він використовує USB-C, ви можете використовувати його з будь-яким пристроєм, що підтримує USB-C. Це означає, що будь-які планшети Samsung Galaxy або навіть Pixel Tablet добре помістяться на підставці та будуть взаємодіяти з усім, що ви під’єднаєте до нього.

Купити підставку Anker для iPad в iCases.ua

Джерело: zdnet.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: