Новини Софт 12.08.2022 о 18:47 comment views icon

Google може дозволити повідомленням політичних кампаній обходити спам-фільтри Gmail

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Федеральна виборча комісія США (FEC) затвердила пропозицію Google не фільтрувати як спам повідомлення політичних кампаній. Листи знову потраплять до спаму, якщо порушуватимуть правила Gmail щодо незаконного контенту, шкідливих програм та фішингу.

Google може дозволити повідомленням політичних кампаній обходити спам-фільтри Gmail

Можливе послаблення фільтрації торкнеться «уповноважених комітетів кандидатів, комітетів політичних партій та керівних комітетів політичних дій, зареєстрованих у FEC» – тобто буде дійсним лише для кампаній, що зареєстровані виборчою комісією.

При цьому практично всі відгуки громадськості щодо нововведення були негативними. Національний комітет Демократичної партії заявив, що програма принесе користь республіканцям і піддасть користувачів Gmail «неправомірному збору коштів».

Google може дозволити повідомленням політичних кампаній обходити спам-фільтри Gmail

З іншого боку, у Республіканській партії звинуватили Google у цензурі через фільтрацію листів, що спрямовані на збір коштів. Лідери Республіканської партії навіть подали законопроект, котрий спрямовано на заборону поштовим платформам автоматично перенаправляти повідомлення таких кампаній до спаму.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Політичні електронні листи часто не потрапляють до надходжень Gmail саме тому, що багато користувачів відзначають їх як спам. Якщо програму буде впроваджено, Google попередить користувача про такі листи при першому їх отриманні і він матиме можливість відмовитися від їх отримання. У компанії обіцяють ретельно відстежувати та аналізувати наслідки у ході впровадження проєкту.

З надокучливим політичним спамом бореться і компанія Meta.

Meta закрыла спам-сети, которые рассказывали о капитуляции Украины

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: