Новини Софт 13.06.2023 о 08:55 comment views icon

16-річний геймер встановив світовий рекорд з набору тексту — 303 слова за хвилину

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Підліток з Флориди, відомий в YouTube під ніком mythicalrocket, встановив світовий рекорд на платформі Monkeytype, надрукувавши понад 300 слів всього за одну хвилину.

Як повідомляє видання Kotaku, яке взяло інтерв’ю в юного 16-річного рекордсмена, середня швидкість набору тексту людиною складає близько 40 слів на хвилину, а найвправніші «‎друкарі» досягають 60-70 слів на хвилину – що майже вп’ятеро менше, за рекорд mythicalrocket. І що цікаво – він займається відточуванням своїх навичок лише 3 роки.

«Один з друзів познайомив мене з вебсайтом під назвою Monkeytype, і я просто захопився отриманням вищих балів», – каже хлопець.

На платформі Monkeytype учасники по суті складають безглузді речення зі справжніх слів, намагаючись зробити це якомога швидше.

«Мої перші тести складали приблизно 130-140 слів на хвилину», – згадує mythicalrocket.

Рекордсмен вважає, що досяг успіхів у друкуванні завдяки геймерству та листуванням у текстових чатах Skype/Discord.

Попередній рекорд геймера – 293 слова на хвилину – був встановлений 30 квітня. Він використовує клавіатуру SteelSeries Apex Pro з розкладкою QWERTY та оптичними перемикачами, хоча каже, що тип перемикачів не сильно впливає на швидкість.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Нині хлопець очолює лідерську таблицю на Monkeytype, де один з найближчих конкурентів набрав всього 279 слів на хвилину. Поточна «офіційна» володарка звання «‎найшвидшої друкарки», яка увійшла до Книги рекордів Гіннеса, набирала 212 слів на хвилину на клавіатурі Дворака.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: