Новини Ігри 01.08.2023 о 10:31 comment views icon

9 хвилин геймплею Harry Potter: Quidditch Champions злили на сайт для дорослих

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

9 хвилин геймплею Harry Potter: Quidditch Champions злили на сайт для дорослих

Розділ Ігри виходить за підтримки?

У квітні Warner Bros. анонсувала нову гру у всесвіті Гаррі Поттера Harry Potter: Quidditch Champions. З того часу про проєкт було не надто багато новин, але зараз стався витік 9-хвилинного геймплейного відео з гри. Пікантність ситуації додає той факт, що відео розмістили на сайті для дорослих, оскільки на інших платформах ролик швидко видаляли на вимогу правовласника.

Відео з неоднозначною назвою «Студенти 18+ верхи на палицях у квідичі». Хоча ролик розміщений на сайті для дорослих, саме по собі відео є прийнятним для широкого загалу.

9 минут геймплея Harry Potter: Quidditch Champions слили на сайт для взрослых

У геймплейному відео Harry Potter: Quidditch Champions можна бачити кастомізацію персонажів та матч з квідичу з різними ігровими механіками, включаючи політ та кидки м’яча. При цьому можна виконувати різні фінти на мітлі та ухилятися від атак. В цілому, гра виглядає як суміш Roller Champions та Hogwarts Legacy Time Trials. Користувачі можуть вибрати свою команду з існуючих гравців, таких як Драко Мелфой, Лі Джордан та Седрік Діґорі. Система підрахунку очок скорочена до 30, що дозволяє проводити швидкі матчі до двох голів.

Поки що немає офіційних відомостей про те, коли відбудеться реліз гри Harry Potter: Quidditch Champions.

Джерело: ggrecon

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: