Новини Софт 10.06.2022 о 12:42 comment views icon

Aliens: Dark Descent, The Callisto Protocol та Fort Solis: головні ігри та трейлери Summer Game Fest 2022

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

У рамках заходу Summer Game Fest 2022 розробники поділилися інформацією про свої майбутні проєкти, представили трейлери та геймплейні відео для ігор, які мають вийти найближчими роками. Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими проєктами та нагадуємо, що ще до початку заходу стало відомо про вихід рімейку першої частини The Last of Us.

Aliens: Dark Descent

Студія-розробник Tindalos Interactive описує Aliens: Dark Descent як командну гру, в якій належить керувати групою колоніальних морських піхотинців у битвах проти ксеноморфів та нового невідомого ворога. Реліз гри заплановано на 2023 рік на консолях PlayStation та Xbox поточного та наступного поколінь, а також на ПК.

The Callisto Protocol

Це гра у жанрі survival horror від студії Striking Distance Studios, члени якої працювали над оригінальною Dead Space. Розробники показали геймплейний трейлер, у якому можна побачити багато спільного з Dead Space. Гра має вийти 2 грудня.

Call of Duty: Modern Warfare II

Розробники показали геймплейне відео із проходженням рівня. У ролику можна бачити поїздку на катері, висадку на корабель у спробі нейтралізувати ракету, битви, виживання у шторм, фізику води та вітру у грі. Вихід гри Call of Duty: Modern Warfare II запланований на 28 жовтня.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Продовження Flashback

Гра Flashback допомогла створити жанр кінематографічного платформера в 1992 році, і через 30 років після виходу у неї з’явилося продовження. Сіквел розробляється французькою студією Microids, він вийде на консолях PlayStation та Xbox поточного та наступного покоління, Steam та Nintendo Switch взимку 2022 року.

Fort Solis

Розробкою гри Fort Solis займається незалежна студія Fallen Leaf. Цей проєкт описується як фантастичний «напружений трилер», що є сумішшю Dead Space і фільму «Місяць 2112» Дункана Джонса. Це динамічна оповідальна гра, дія якої відбувається на віддаленій марсіанській шахтарській заставі. Гра буде випущена у Steam.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Routine

Гра Routine була анонсована ще 2012 року, але постійно відкладалася. І ось тепер через 10 років розробники показали новий трейлер, в якому йдеться, що гра вийде на ПК, Xbox Series X і S, Xbox One і Xbox Game Pass, але дата виходу все ще не називається. Від початку розробники обіцяли атмосферу страху на космічному кораблі, населеному небезпечними роботами.

Stormgate

Frost Giant Studios була заснована колишніми розробниками Blizzard, які у тому числі працювали над стратегіями StarCraft та Warcraft. Студія анонсувала свою першу гру – науково-фантастичну стратегію реального часу з демонами. Передбачається, що Stormgate «залишиться вірною» класичній формулі RTS. Розробники хочуть використовувати модель безкоштовної гри без використання механіки pay-to-win або крипто-токенів.

Highwater

Гра Highwater від розробника Golf Club: Wasteland – це «пригодницька стратегічна гра, дія якої розгортається у світі, спустошеному екстремальними кліматичними змінами». Трейлер розповідає про персонажів, що подорожують затопленим містом Alphaville, і демонструє фрагменти дослідження та покрокових боїв.

Midnight Suns

Midnight Suns від Firaxis Games було анонсовано минулого року, а тепер названо офіційну дату виходу – 7 жовтня. Це тактична рольова гра, дія якої розгортається «в темному боці всесвіту Marvel».

Багатокористувацька гра від творців The Last of Us

Крім рімейку The Last of Us Part I студія Naughty Dog також працює над розрахованою на багато користувачів грою, яка повинна бути такою ж великою, як і її однокористувацькі ігри, і мати унікальну історію. Спочатку проєкт починався як багатокористувацький режим The Last of Us Part II, але потім його вирішили розширити до окремої — поки що безіменної — гри. Частина концепт-арту припускає, що дія відбуватиметься у постапокаліптичному Сан-Франциско, і в ній представлений «цілком новий склад персонажів». Наступного року розробники обіцяють надати більше подробиць.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: