Новини Новини 05.07.2022 о 14:32 comment views icon

Amazon почав міняти у Великобританії ДВЗ-фургони доставки на електровелосипеди, стилізовані під електромобілі

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Американський гігант електронної комерції Amazon запустив у Великій Британії новий “зелений” проект, в рамках якого змінює класичні фургони доставки на основі ДВЗ на вантажні електровелосипеди. При цьому останні являють собою не звичні двоколісні моделі, а стилізовані під електричні фургони чотириколісні засоби пересування.

Попри зовнішню схожість з новими моделями Rivian, робоче місце водія “e-assisted vehicle” являє собою велосипедне сідло, кермо та педалі з ланцюговим приводом. Електродвигун допомагає перевозити важкі вантажі в режимі асиста, проте кур’єру все ж таки доводиться крутити педалі самостійно.

Amazon почав міняти у Великобританії ДВЗ-фургони доставки на електровелосипеди, стилізовані під електромобілі

У планах Amazon – замінити тисячі фургонів доставки з двигунами внутрішнього згоряння на екологічні методи доставки, включаючи електричні фургони, електровелосипеди та піших кур’єрів. До 2030 року компанія хоче досягти мети в 50% повністю “зелених” доставок. Наразі у британському автопарку Amazon близько 1000 електрофургонів, а до кінця року ця кількість зросте ще більше внаслідок поставки нових моделей Rivian.

Нагадаємо, що в столиці Великобританії вже є особлива зона (ultra low emissions zone), де із засобів пересування стягують плату за в’їзд, причому чим більше шкідливих викидів видає автомобіль, тим ця плата вища.

Project Manager.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Джерело: Amazon

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: