Новини Кіно 22.09.2023 о 15:05 comment views icon

Amazon запускає рекламу в серіалах та фільмах Prime — а от позбавитись її можна лише за додаткову платню

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У розважальному контенті Prime Video вже з 2024 року транслюватиметься реклама.

Як повідомляє Deadline, на початку року її запустять для передплатників Prime у США, Великій Британії, Німеччині та Канаді, а згодом й у Франції, Італії, Іспанії, Мексиці та Австралії.

Уперше Amazon почала показувати рекламу у футбольних трансляціях у 2022 році  — після отримання ексклюзивних прав на Thursday Night Football у рамках 11-річної угоди на суму $13,2 мільярда.

Наскільки великим стане рекламне навантаження для неспортивного контенту поки невідомо — Amazon каже, що реклама буде «обмеженою», і її буде «значно менше ніж на традиційному телебаченні чи в інших стримінгів‎».

Утім переглянути контент без реклами все-таки можна — за додаткові $2,99 на місяць (нинішня ціна —  $14,99 на місяць). За словами Amazon, реклама дозволить компанії продовжувати інвестувати в контент і збільшувати ці інвестиції з часом.

Раніше тарифи з рекламою запустили Netflix і Disney+, і нині Apple TV+ залишається єдиною великою стримінговою платформою, яка використовує чисту модель передплати.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Торік Amazon заробила на рекламі $38 млрд і попри те, що вони становлять невелику частку від загального річного доходу в $502 мільярди — цей показник зростає щоквартально більш ніж на 20%.

Серед оригінальних шоу Prime Video: розкритикований та найдорожчий в історії серіал «‎Володар перснів: Персні влади», «Дивовижна місис Мейзел», «Хлопаки», «Джек Раян» та інші.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: