Новини Софт 05.10.2023 о 10:36 comment views icon

Assistant with Bard ─ Google запускає покращеного помічника з генеративним ШІ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Під час проведення презентації Made by Google крім нових пристроїв компанія Google також розповіла про нові програмні функції та можливості. Однією з них є покращений віртуальний помічник Assistant with Bard, який використовує генеративний штучний інтелект для надання персоналізованої допомоги користувачам.

Google заявляє, що новий помічник з ШІ може виконувати такі завдання, як допомога у плануванні майбутньої поїздки, пошук подробиць у поштовій скриньці та навіть створення списку покупок. Як і Bard в інтернеті, Assistant with Bard інтегруватиметься з деякими існуючими застосунками та сервісами Google, такими як Gmail та Документи, щоб допомогти користувачеві знайти та узагальнити інформацію. Доступна можливість взаємодіяти з помічником за допомогою тексту, голосу або зображень, і він, як і раніше, зберігає деякі ключові функції Assistant, які дозволяють виконувати такі дії, як надсилання текстового повідомлення.

Assistant with Bard ─ Google запускает улучшенного помощника с генеративным ИИ

Як приклад можливостей Assistant with Bard компанія Google продемонструвала створення підпису до фотографії у соцмережі. Користувач може надати запит створити опис до публікованої фотографії, а Bard згенерує не тільки опис, але й підбере релевантні хештеги.

Assistant with Bard «скоро» стане доступним групі учасників програми раннього тестування. А «найближчими місяцями» він з’явиться на Android та iOS.

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: