Новини Ігри 14.09.2023 о 08:30 comment views icon

Bethesda додасть у Starfield DLSS, повзунок FOV та багато іншого – але згодом. Зараз – лише невелике оновлення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Bethesda додасть у Starfield DLSS, повзунок FOV та багато іншого – але згодом. Зараз – лише невелике оновлення

Вийшло перше оновлення Starfield – воно маленьке та не надто вражає змінами. Проте Bethesda підтвердила, що деякі дуже бажані функції та вдосконалення, включно з підтримкою DLSS, будуть додані у майбутніх патчах.

В повідомленні у Steam Bethesda підтвердила, що додасть підтримку DLSS до Starfield на ПК. Відсутність цього режиму у грі призвело до незадоволення гравців та створення модів, щоб це виправити. Starfield підтримує AMD FSR2, але багато гравців на ПК віддають перевагу DLSS від NVIDIA.

Bethesda також підтвердила, що в майбутньому буде додано більше функцій для підвищення комфорту геймплея. Ось повний список функцій, які компанія обіцяє додати в Starfield:

  • Елементи керування яскравістю та контрастністю
  • Меню калібрування HDR
  • Слайдер FOV
  • Підтримка NVIDIA DLSS (на ПК)
  • Підтримка ультрашироких моніторів 32:9 (на ПК)
  • Кнопку для вживання їжі безпосередньо з навколишнього оточення

«Цю гру ми будемо підтримувати протягом багатьох років, тому, будь ласка, продовжуйте надсилати всі відгуки. Навіть якщо ми не відразу розглянемо ваші запити, ми хотіли б зробити це в майбутньому – наприклад, карти міст. Напочатку нашим пріоритетом є усунення будь-яких помилок блокування та проблем зі стабільністю, а також додавання функцій для підвищення комфорту геймплея, які багато хто хоче».

Компанія каже, що тісно співпрацює з NVIDIA, AMD та Intel над драйверами для Starfield і обіцяє, що кожне оновлення включатиме покращення стабільності та продуктивності.

Bethesda також підтвердила, що офіційні інструменти для створення модифікацій Starfield з’являться на початку 2024 року.

Курс English For Tech: Speaking&Listening від Enlgish4IT.
Після курсу ви зможете найкраще презентувати свої досягнення, обговорювати проекти та вирішувати повсякденні завдання англійською мовою. Отримайте знижку 10% за промокодом TCENG.
Дізнатись про курс

Starfield

Перше оновлення Starfield компанія називає невеликим виправленням, спрямованим на основні проблеми гравців. Ось список виправлень:

Продуктивність та стабільність

  • Xbox Series X|S – покращення стабільності, пов’язані зі встановленням гри
  • Різні покращення стабільності та продуктивності для усунення збоїв та підвищення частоти кадрів

Квести

  • All That Money Can Buy, Shadows in Neon – виправлено блокування квестів через дії гравця
  • Into the Unknown – виправлено квест, що не з’являвся після завершення гри

Партнерство з AMD: у Starfield власники відеокарт Radeon не бачать сонця на небі

Джерела: Steam, Kotaku


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: