Новини Кіно 06.07.2023 о 17:59 comment views icon

«‎Боб Марлі: Одна любов» – вийшов перший трейлер байопіку про реггі-легенду з Кінгслі Бен-Адіром в головній ролі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фільм про легендарного музиканта вийде в кінотеатрах у січні 2024 року.

Paramount Pictures опублікувала перший трейлер майбутнього байопіку «‎Боб Марлі: Одна любов», який розкаже про життя та кар’єру відомого виконавця. Кінгслі Бен-Адір («Таємне вторгнення‎») зіграє Марлі, а Лашана Лінч («Королева-воїн») – його дружину Риту.

Боб Марлі народився на Ямайці в 1945 році, і мав велику любов до музики, яка привела його до створення гурту, а потім і початку сольної кар’єри. Музикант із дружиною народили троє дітей, і щасливо жили до трагічної смерті Боба в 1981 році. У трейлері глядачам показують різні етапи життя Марлі, зокрема й спробу вбивства, після якої він вижив. 

Режисером фільму став Рейнальдо Маркус Ґрін, який працював над спортивною драмою «Король Річард‎», номінованою на «Оскар» у категорії «Найкращий фільм». Зак Бейлін, Френк Е. Флаверс і Теренс Вінтер написали сценарій. Син Боба Марлі Зіггі приєднався до проєкту як продюсер.

Серед акторського складу також присутні Джеймс Нортон, Тосін Коул, Ентоні Велш, Майкл Ґандольфіні, Надін Маршалл.

Проєкт продовжує популярну тенденцію великих студій, які створюють фільми про життя музичних ікон. «Богемна рапсодія» з Рамі Малеком у ролі Фредді Мерк’юрі заробила 910 млн у світовому прокаті, тож не дивно, що кіновиробники активізувались в цьому напрямку.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Також триває виробництво біографічного фільму про Майкла Джексона, де головну роль зіграє 26-річний племінник співака.

Трейлер

Постер

«‎Боб Марлі: Одна любов» – вийшов перший трейлер байопіку про реггі-легенду з Кінгслі Бен-Адіром в головній ролі


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: