Новини Крипто 07.04.2023 о 15:41 comment views icon

Dogecoin обвалився на 8% після повернення старого логотипу Twitter – раніше синю пташку тимчасово «підміняв» шіба-іну

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Зміна логотипа в Twitter, як і очікувалось, виявилась черговою дивною забаганкою Ілона Маска.

У понеділок користувачі Twitter помітили, що звичний логотип синьої пташки змінився на зображення шіба-іну – маскота мемної монети Dogecoin. Ілон Маск давно «підтримує» криптовалюту, створену парою інженерів-програмістів у 2013 році, а на сайті Tesla цією монетою навіть можна сплатити за товар. Тож не дивно, що йому спала на думку ідея зробити собаку головним зображенням у соцмережі до 1 квітня.

Прощавай, синя пташка. Twitter отримав новий логотип із зображенням шіба-іну – вартість доджкоїна тим часом зросла на 16,5%

Після оновлення логотипа, вартість Dogecoin різко піднялась на 24%, однак вона так само швидко впала на 8% (до 8,2 цента в порівнянні з максимальним показником у понад 10 центів) після того, як синя пташка повернулась на своє законне місце.

Dogecoin обвалився на 9% після повернення старого логотипу Twitter – раніше синю пташку тимчасово «підміняв» шіба-іну

Нині Маск зіткнувся із позовом зі сторони інвесторів, які стверджують, що мільярдер залучений до схеми криптопіраміди із використанням доджкоїнів та маніпулював їхньою вартістю за допомогою власних публічних заяв (наприклад, на момент придбання Twitter мемна цифрова монета зросла на 100%). Позивачі також посилаються на візит мільярдера у програму Saturday Night Live, де той назвав монету «аферою», чим спричинив її обвал.  

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: