Новини Кіно 09.05.2023 о 11:13 comment views icon

Дрю Беррімор знову «Нецілована‎» – на цей раз Джозі Гроссі шукає першого поцілунку серед персонажів «Венздей‎», «М3ГАН» та «Топ Ґан: Меверік»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Дрю Беррімор відмовилася від ролі ведучої на церемонії нагородження MTV Movie & TV Awards 2023 на знак солідарності зі страйком сценаристів, однак її все-таки можна було побачити в телевізійній трансляції – на короткому попередньо записаному відеоролику акторка повторює роль Джозі Гроссі з фільму «Нецілована‎».

Як і в оригінальному фільмі Раджі Ґоснелла 1999 року акторка вдягає брекети, дивакувату сукню та наносить блиск на губи, звертаючись до себе у дзеркалі:

«Сьогодні настав той день, Джозі. Ти нарешті отримаєш перший поцілунок, що б для цього не знадобилося», — каже Джозі.

Натхненна Джозі подорожує всесвітом кіно та телебачення у пошуках кандидата для свого першого поцілунку — однак перше ж спілкування з героями фільмів жахів «‎Посмішка» та «Ноу» навряд чи можна назвати успішним.

Далі дівчина потрапляє у сцену з серіалу «Венздей» і намагається повторити рухи з вірусного танцю.

«У тебе добре виходить, ти є в TikTok?», — питає Джозі у персонажа Дженни Ортеги.

На цьому демонстрація хореографічних вмінь Джозі не завершується —  вона танцює з моторошною лялькою «М3ГАН», яка, схоже, налаштована не дуже приязно до гості та в кінці погрожує їй мечем. Згодом Джозі з’являється на яхті з «Білого лотосу», та у розпачі заявляє Дженніфер Кулідж, що готова поцілувати пару геїв.

У сцені з «Топ Ґан: Меверік» в бідну Джозі взагалі влучає футбольний м’яч і вона прямує до останнього фільму «Ведмідь під кайфом», де, на диво, її ціль врешті-решт стає успішною.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

В іншому ролику MTV Movie & TV Awards 2023 Беррімор перетворюється на Скіпер — молодшу сестру Барбі, і сподівається з’явитись у фінальній версії фільму з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: