Новини Новини 16.12.2022 о 16:33 comment views icon

Warner Bros. випустила перший тизер-трейлер «Барбі» з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом — відразу з українським дубляжем

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Warner Bros. опублікувала перший тизер-трейлер «Барбі» — майбутнього фільму про відому ляльку Mattel з Марґо Роббі та Раяном Ґослінґом у головних ролях. Одночасно на каналі Warner Bros. Pictures Ukraine з’явилася версія з українським дубляжем.

Відео починається з відсилання до культової «Космічної одіссеї 2001 року» Стенлі Кубрика — тільки замість загадкового чорного Моноліту… лялька Марґо Роббі. Як завжди, перший тизер-трейлер дуже короткий, проте з нього можна отримати перше враження щодо солодкого та безтурботного життя у світі «Барбі».

Окрім Марґо Роббі та Раяна Ґослінґа в образах Барбі та Кена в трейлері також можна побачити інших лялькових персонажів — зокрема, Сіму Лю, Іссу Рей, Шуті Гатву та Харі Неф.

Фільм про Барбі знаходиться у розробці з 2014 року — спочатку його хотіла зняти Sony з акцентом на фемінізм. Зрежисувала адаптацію номінантка на дві премії Ґрета Ґервіґ («Маленькі жінки», «Леді-Птаха»), за сценарієм, написаним у співавторстві з Ноєм Баумбахом («Шлюбна історія», «Історії сім’ї Мейровіц»). Після появи перших кадрів Марґо Роббі та Раяна Ґослінґа у неоновому вбранні на початку року фільм викликав неабиякий резонанс та обговорення в соцмережах.

В український кінопрокат «Барбі» має вийти 20 липня 2023 року.

Трейлер «Барбі» з українським дубляжем

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

В оригіналі англійською

 

 

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: