Новини Новини 26.10.2022 о 11:45 comment views icon

Джеймс Ганн та Пітер Сафран очолять DC Studios та розвиватимуть кіновсесвіт DC — як Кевін Файгі в Marvel

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Після кількох місяців пошуку нових керівників DC Studios, Warner Bros, що належить Discovery, поклала відповідальність за творче та фінансове керівництво студії на режисера Джеймса Ганна та продюсера Пітера Сафрана.

Режиссер Джеймс Ганн DC Studios
Режисер Джеймс Ганн

Здавалося, що Warner Bros придивляється до Дена Ліня як глави DC, але сьогодні генеральний директор компанії Девід Заслав оголосив про рішення призначити Ганна і Сафрана – обидва одночасно будуть CEO підрозділу та відповідатимуть за всі його кіно- і телевізійні проєкти. У своїй заявці Заслав відзначив унікальність талантів Ганна та Сафрана, що доповнюють один одного, і власне надхнення  думкою про те, що вони будуть формувати майбутнє супергеройського кіноввсесвіту.

Продюсер Питер Сафран DC Studios
Продюсер Пітер Сафран

План Warner Bros щодо DC Studios полягає у тому, щоб Ганн керував творчим баченням підрозділу, а Safran взяв би на себе супровід виробництва та фінансову частину. Ганн і Сафран будуть підлеглими Заслава, а також продовжуватимуть режисерську та продюсерську діяльність у додаток до своїх керівних обов’язків – угоду з ними укладено на чотири роки.

Цікаво, що згідно з договором Ганн буде зобов’язаний працювати виключно з DC. Схоже, що зникає навіть примарна надія на те, що режисер продовжить будь-яким чином брати участь у франшизі Marvel «Вартові Галактики».

Стражи Галактики Marvel

Влітку 2018 року Marvel Studios звільнила Ганна з третьої частини «Вартових Галактики» за образливі твіти  2008-2011 років. Хоча кілька місяців по тому Marvel все ж повернули Ганна у проєкт (фільм вже відзнятий і вийде у 2023 році).

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Отряд самоубийц DC Studios

Співпраця з Marvel продовжилася доти, доки Warner Bros (котра тоді ще не належала Discovery) не притягнула режисера до перезапуску «Загону самогубців». Успіх стрічки створив можливість появи спінофа – серіалу «Миротворець» і, швидше за все, вплинув на сьогоднішнє рішення.

Миротворец DC Studios

У своїй заявці про зобов’язання щодо майбутнього всесвіту DC Ганн і Сафран сказали, що вони зацікавлені у створенні проєкт «інтегрованого багатошарового всесвіту», котрий «наразі припускає індивідуальне вираження залучених у проєкт режисерів».

Генрі Кавілл підтвердив, що повернеться до ролі Супермена у майбутніх фільмах кіновсесвіту DC

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: