Новини Софт 13.05.2022 о 12:29 comment views icon

Google готує великий редизайн Android Auto з адаптацією до будь-якого розміру екрана та новими функціями

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Android Auto скоро отримає один із найважливіших редизайнів у своїй історії. Coolwalk – це новий інтерфейс операційної системи Google для автомобілів, що вже є у коді Android Auto, але недоступний без root-прав. В рамках Google I/O 2022 компанія офіційно анонсувала Coolwalk, давши нам уявлення про новинку та оголосивши, коли з’явиться це оновлення.

Останній редизайн Android Auto відбувся у 2019 році, а перша версія програми вийшла у 2014-му. Інтерфейс був повністю перероблений: нова програма запуску додатків, темна тема, покращення в системі повідомлень та багато іншого. Через три роки Google знову повністю переробить Android Auto, створивши інтерфейс Coolwalk.

Основне завдання нового інтерфейсу Android Auto – адаптація до будь-якого розміру екрана. Виробники інтегрують сенсорні екрани в автомобілі вже багато років і забезпечення оптимального показу системи незалежно від розміру або формату екрана є ключовим моментом. Coolwalk навіть має розділений екран, щоб адаптувати різні програми до панелі автомобіля.

Google готує великий редизайн Android Auto з адаптацією до будь-якого розміру екрана та новими функціями

Можна використовувати кілька програм без необхідності відкривати скриньку програм. Аналогічно, банери навігації та відтворення мультимедіа завжди будуть видні, незалежно від того, чи запущено інші програми, поки відкриті Google Maps або відтворюється пісня на потоковому сервісі.

Також з’явилися нові функції Google Assistant, наприклад, контекстні пропозиції. Запропоновані відповіді, рекомендована музика або обмін маршрутом із контактом в один дотик. Залежно від того, як використовується автомобіль, Google Assistant може рекомендувати швидкі дії, не відволікаючи від керма. Крім того, з’явилася можливість ще швидше відповідати на повідомлення та телефонувати улюбленим контактам.

Для автомобілів з Android Automotive, автомобільною операційною системою Google компанія привнесе в систему мультимедійні програми. Ми зможемо здійснювати навігацію з екрана автомобіля і навіть передавати на нього контент, як це був Chromecast.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Що стосується дати появи Coolwalk, Google гарантує, що він з’явиться влітку, тому ми можемо очікувати його появи у червні-липні. Оновлення прийде в додаток Android Auto на нашому телефоні, який завжди повинен бути в актуальному стані.

Google тестирует подборки музыки, подкастов и новостей в Android Auto

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: