Новини Новини 07.10.2022 о 18:58 comment views icon

Google невтомно переконує Apple перейти на протокол RCS — тепер і на презентації Pixel

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Зі сцени заходу Pixel у четвер Google знову звинуватив Apple у тому, що компанія не використовує RCS для кращого обміну текстовими повідомленнями. Представник Google не назвав слово Apple, але цілком очевидно, кого він мав на увазі.

«Коли справа доходить до текстових повідомлень, Pixel використовує RCS для розширеного обміну мультимедіа та наскрізного шифрування», — сказав на заході Браян Раковскі. — «RCS — це сучасний галузевий стандарт обміну повідомленнями, і його вже прийнято переважно галузі. Ми сподіваємося, що кожен виробник пристроїв зрозуміє це та впровадить RCS, покращивши обмін текстовими повідомленнями для кожного користувача смартфона».

Google нещодавно зверталися до Apple, наполягаючи на тому, щоб компанія впровадила RCS (Rich Communication Services), котрий пропонує деякі покращення порівняно зі стандартами SMS та MMS. Старший віцепрезидент Google Хіроші Локхаймер розкритикував Apple за те, що вона не використала «справді зрозуміле рішення», і сказав, що Apple «стримує досвід користувача» для клієнтів. Google також перейшов у наступ із вебсайт Get The Message, на якому викладені деякі з аргументів на користь переходу на RCS.

Apple, схоже, не цікавиться RCS. Компанія досі не прийняла стандарту, попри те, що Google роками б’є в барабан RCS [цитата The Verge]. На Code 2022, коли один з учасників поскаржився, що не може надіслати кілька відео своїй мамі, яка користується телефоном Android, генеральний директор Apple Тім Кук запропонував йому «купити мамі iPhone». iMessage залишається важливою відмінністю Apple, і компанія не збирається займатися проблемою «зелених бульбашок», тому що це не призведе до покращення продажів iPhone.

Google запускає в Україні безплатну навчальну програму з основ роботи з хмарними технологіями та не тільки [Як зареєструватися]

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: