Новини Технології 04.12.2023 о 13:57 comment views icon

Google відкладає запуск Gemini AI — некстген-моделі штучного інтелекту, яка мала «‎перевершити» ChatGPT

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Ще один конкурент нині найпопулярнішої великої мовної моделі GPT-4 від OpenAI має запрацювати у січні 2024-го.

Вперше Google анонсувала Gemini AI на I/O 2023, рекламуючи її як ШІ-модель наступного покоління із «вражаючими мультимодальними можливостями». Запуск моделі мав відбутися вже наступного тижня, однак, за даними The Information, компанія перенесла його на січень 2024-го.

Повідомляється, що в Google виникли проблеми із «запитами іншими мовами» (тобто, не англійською).

Gemini призначена для роботи з широким спектром програм, поєднуючи різні типи даних, як-от зображення та текст, для складніших завдань. У травні Google заявляла:

«Після точного налаштування та ретельного тестування на безпеку Gemini буде доступна у різних розмірах і можливостях».

Очікується, що Gemini також покращить існуючий ШІ та розширені продукти Google, такі як чатбот Bard, Google Assistant і Google Пошук, але враховуючи рекламу моделі, як головного конкурента OpenAI (і попередній запуск Bard, коли він припустився помилки у рекламному оголошенні, що коштувало компанії значних грошей), зрозуміло, чому Google не поспішає.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: