Новини Новини 24.03.2022 о 22:59 comment views icon

Хто ще відмовився від ринків рф та білорусі: від Hewlett Packard Enterprise та Credit Agricole до Стівена Кінга

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Залізна завіса зачиняється все щільніше. Так, протягом 24 березня кілька відомих світових компаній повідомили про свій вихід з білорусі чи/або рф. Про це написав міністр цифрової трансформації Україні Михайло Федоров.

Так, американська компанія Grammarly (її популярний онлайн-сервіс використовує АІ для допомоги в написанні текстів англійською мовою) припинила роботу в росії та білорусі ще з 4 березня. Користувачам з цих країн заблоковано доступ.

Діяльність у росії та білорусі також припинила Clarivate. Це незалежна американська компанія, яка управляє базами даних. Вона також закриває офіс у рф. Компанія належить інформаційним системам, зокрема Web of Science, доступ до якої раніше був обмежений для користувачів із росії та білорусі.

EpicGames, що займається розробкою відеоігор, зібрала на допомогу Україні понад 50 мільйонів доларів. І продовжує свою кампанію.

Також німецька телекомунікаційна компанія Deutsche Telekom оголосила, що припинить розробку програмного забезпечення в росії. Тобто, покине ринок рф. Тим часом японська телекомунікаційна компанія NEC Group призупинила всі майбутні продажі продуктів та послуг, а також майбутні інвестиції в російський ринок.

Weatherford International призупинила поставки й будь-які нові інвестиції чи впровадження нових технологій у росії.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Раніше Міністерство цифрової трансформації повідомило, що протягом останньої доби один із найбільших світових банків Credit Agricole почав призупинення діяльності у рф. Те ж саме зробила американська ІТ-компанія Hewlett Packard Enterprise

Навіть європейська організація з експлуатації метеорологічних супутників EUMETSAT припинила передавати росії метеорологічну інформацію. На такий самий крок пішла і Міжнародна організація праці — вона припиняє співпрацю з рф.

Американський письменник Стівен Кінг офіційно призупинив співпрацю за всіма новими контрактами в росії.

Російських та білоруських спортсменів усунули від участі в чемпіонаті світу з водних видів спорту.

Чи зможе росія від’єднати Херсон та інші окуповані території України від інтернету?

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: