Новини Кіно 24.05.2023 о 16:11 comment views icon

«Ідол‎» отримав рекордно низькі оцінки на Rotten Tomatoes – провокаційну драму Сема Левінсона рекомендують до перегляду всього 17% критиків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Ідол‎» отримав рекордно низькі оцінки на Rotten Tomatoes – провокаційну драму Сема Левінсона рекомендують до перегляду всього 17% критиків

Новий драматичний серіал HBO «Ідол‎» дебютував на Каннському кінофестивалі з двома епізодами, й, схоже, відверті сцени з Лілі Роуз-Депп не вразили критиків Rotten Tomatoes.

Попри те, що глядачі в Каннах зустріли серіал 5-хвилинними оваціями, іноземні профільні видання не надто позитивно оцінили нову роботу творця «‎Ейфорії» Сема Левінсона. Ще вчора на Rotten Tomatoes рейтинг серіалу складав всього 9% на основі 11 рецензій, що надавало йому звання «оригінального шоу HBO з найнижчим рейтингом‎».

Нині на сайті додався ще один відгук, і рейтинг «Ідолу‎» виріс до 17% – хоча це навряд чи якось покращує ситуацію. Ось кілька найбільш показових цитат з рецензій:

  • Showbiz 411: «Ідол» похмурий, огидний і вульгарний. Він переповнений безглуздими переробленими ідеями й порнографією, яка мала бути вдома на HBO Cinemax, а не на самому HBO, який, як ми знаємо, любить нагороди Еммі».
  • Rolling Stone: «Огидний та брутальний серіал. Відчувається набагато довшим та гіршим, ніж ви могли очікувати».
  • London Evening Standard: «‎Ми розуміємо, що в «Ідолі» немає сексуальності, попри всю красу Депп. Натомість це більше схоже на порнографію з тортурами».
  • Variety: «Сценарій, здається, розрахований на те, щоб обдурити глядачів, змусивши їх подумати, що вони спостерігають за тим, як працює Голлівуд, у той час, як багато з цього всього зводиться до безглуздих кліше‎».
  • The Daily Telegraph: «Навіть музика жахлива‎».

Сюжет серіалу «Ідол» розповідає історію молодої попзірки Джоселін (Лілі-Роуз Депп), публічний нервовий зрив якої призводить до скасування концертного туру. Співачка, яка перебуває у нестабільному психічному стані, знайомиться з власником одного з нічних клубів Лос-Анджелеса Тедросом (The Weeknd) та зав’язує з ним професійні, любовні, та дещо аб’юзивні стосунки. Кадри з трейлеру та використання пісні «Gimme More» свідчать про те, що «Ідол» міг черпати натхнення з моментів життя та кар’єри Брітні Спірс.

До акторського складу також увійшли Джейн Адамс, Генк Азарія, Елай Рот, Сюзанна Сон, Трой Сіван, Ден Леві, Рейчел Сеннотт та інші. Сценарист серіалу — Джо Епштейн, а до команди виконавчих продюсерів на чолі з Левінсоном приєдналися сам The Weeknd, Ешлі Левінсон, Кевін Турен, Аарон Л. Гілберт та Ла Мар Тейлор. Мері Лоуз, яка брала участь у створенні серіалу «Спадкоємці» — співавторка та співпродюсерка шоу.

«Ідол» вийде на HBO в неділю, 4 червня.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: