Новини Кіно 24.05.2023 о 16:11 comment views icon

«Ідол‎» отримав рекордно низькі оцінки на Rotten Tomatoes – провокаційну драму Сема Левінсона рекомендують до перегляду всього 17% критиків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Ідол‎» отримав рекордно низькі оцінки на Rotten Tomatoes – провокаційну драму Сема Левінсона рекомендують до перегляду всього 17% критиків

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Новий драматичний серіал HBO «Ідол‎» дебютував на Каннському кінофестивалі з двома епізодами, й, схоже, відверті сцени з Лілі Роуз-Депп не вразили критиків Rotten Tomatoes.

Попри те, що глядачі в Каннах зустріли серіал 5-хвилинними оваціями, іноземні профільні видання не надто позитивно оцінили нову роботу творця «‎Ейфорії» Сема Левінсона. Ще вчора на Rotten Tomatoes рейтинг серіалу складав всього 9% на основі 11 рецензій, що надавало йому звання «оригінального шоу HBO з найнижчим рейтингом‎».

Нині на сайті додався ще один відгук, і рейтинг «Ідолу‎» виріс до 17% – хоча це навряд чи якось покращує ситуацію. Ось кілька найбільш показових цитат з рецензій:

  • Showbiz 411: «Ідол» похмурий, огидний і вульгарний. Він переповнений безглуздими переробленими ідеями й порнографією, яка мала бути вдома на HBO Cinemax, а не на самому HBO, який, як ми знаємо, любить нагороди Еммі».
  • Rolling Stone: «Огидний та брутальний серіал. Відчувається набагато довшим та гіршим, ніж ви могли очікувати».
  • London Evening Standard: «‎Ми розуміємо, що в «Ідолі» немає сексуальності, попри всю красу Депп. Натомість це більше схоже на порнографію з тортурами».
  • Variety: «Сценарій, здається, розрахований на те, щоб обдурити глядачів, змусивши їх подумати, що вони спостерігають за тим, як працює Голлівуд, у той час, як багато з цього всього зводиться до безглуздих кліше‎».
  • The Daily Telegraph: «Навіть музика жахлива‎».

Сюжет серіалу «Ідол» розповідає історію молодої попзірки Джоселін (Лілі-Роуз Депп), публічний нервовий зрив якої призводить до скасування концертного туру. Співачка, яка перебуває у нестабільному психічному стані, знайомиться з власником одного з нічних клубів Лос-Анджелеса Тедросом (The Weeknd) та зав’язує з ним професійні, любовні, та дещо аб’юзивні стосунки. Кадри з трейлеру та використання пісні «Gimme More» свідчать про те, що «Ідол» міг черпати натхнення з моментів життя та кар’єри Брітні Спірс.

До акторського складу також увійшли Джейн Адамс, Генк Азарія, Елай Рот, Сюзанна Сон, Трой Сіван, Ден Леві, Рейчел Сеннотт та інші. Сценарист серіалу — Джо Епштейн, а до команди виконавчих продюсерів на чолі з Левінсоном приєдналися сам The Weeknd, Ешлі Левінсон, Кевін Турен, Аарон Л. Гілберт та Ла Мар Тейлор. Мері Лоуз, яка брала участь у створенні серіалу «Спадкоємці» — співавторка та співпродюсерка шоу.

«Ідол» вийде на HBO в неділю, 4 червня.

Онлайн-курс "English for Designers" від Vocabulaba.
Навчіться описувати деталі своєї роботи, формувати CV англійською та вільно обговорювати флоу проєктів із замовниками.
Детальніше про курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: