Новини IT-бізнес 25.07.2023 о 11:28 comment views icon

Ілон Маск знову найбагатша людина світу — його статки оцінюються в $240 млрд

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Час від часу генерального директора Tesla і SpaceX посуває з першого місця французький магнат Бернар Арно.

Минулого тижня акції Tesla обвалились після оголошення про надання семирічної позики для нових клієнтів автовиробника, а капітал Маска зменшився на $18 млрд. 

У понеділок акції відновились (зросли більш ніж на 2,5% – до понад $266), а чистий капітал Ілона Маска збільшився ще на $4,1 млрд (до $240 млрд), перевищивши статки його головного конкурента в рейтингу мільярдерів Forbes – генерального директора LVMH (компанії, що володіє брендами Louis Vuitton, Christian Dior і Tiffany) Бернара Арно.

Ілон Маск повернув собі титул найбагатшої людини світу – його статки оцінюються в $240 млрд

Арно з сім’єю посідають друге місце серед найбагатших людей світу зі статками $235 млрд, на третьому – засновник Amazon Джефф Безос, який значно відстає від конкурентів, з капіталом у $151 млрд.

Попри те, що Маск залишив посаду генерального директора Twitter – нині цій компанії він, здається, приділяє найбільшу увагу. Учора в соцмережі розпочався масштабний ребрендинг – старий логотип синьої пташки замінили знаком 𝕏, що свідчить про те, що сайт близький до перетворення на програму, яка поєднає в собі функції соцмережі та платіжних сервісів. Раніше Twitter був поглинутий новою компанією Маска X Corp.

Поліція завадила Ілону Маску видалити напис Twitter на вході до офісу в Сан-Франциско

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: