Новини Софт 10.11.2022 о 10:09 comment views icon

Ілон Маск “убив” нову сіру галочку в Twitter за кілька годин після її запуску та анонсував безліч безглуздих експериментів попереду

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск призупинив розгортання нової “офіційної” верифікації в Twitter. “Сірі галочки” зникли з профілів, які їх отримали лише вчора.

Twitter оголосив про впровадження додаткового типу верифікації, щоб допомогти відрізнити облікові записи, якщо користувачам дійсно потрібно знати, чи реальні вони. Користувачі, що сплачують за Twitter Blue $7,99 отримали “синю галочку”, а деякі облікові записи для урядів, компаній або громадських діячів відзначили ще й сірою (насправді, технічно вона білого кольору).

У Twitter з’явиться ще одна “галочка верифікації” — сірого кольору, для позначення офіційних акаунтів

Однак за кілька годин після появи офіційних галочок, профілі позбавили позначок. Зокрема вони зникли з акаунтів видань Engadget і The New York Times.

Сам Маск написав у Twitter, що “щойно вбив” офіційну позначку.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне).
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Виправдовуючи “вбивство” Маск повторив свою думку, що прив’язка оригінальної галочки до підписки Twitter Blue демократизує сервіс. Синій чек — це “чудовий вирівнювач”, — сказав він.

Віцепрезидентка Twitter Естер Кроуфорд пояснила, що сірі галочки все ж таки будуть у соцмережі, але спочатку їх нададуть “урядовим і комерційним структурам”.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне).
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Ці заяви додають плутанини. Хоча вони вказують, що Twitter зосередиться на вужчій групі облікових записів, зараз невідомо, коли знаменитості та інші публічні особи можуть отримати (точніше, відновити) чек. Це також створює невизначеність щодо оновлень функцій Twitter — Маск може призупинити або обмежити оновлення, навіть коли воно досягає клієнтів.

“Зауважте, що найближчими місяцями Twitter робитиме багато дурниць. Ми збережемо те, що працює, і змінимо те, що ні”, – написав він у Twitter.

Схоже повідомлення про те, хто які позначки отримає та яка перевірка буде потрібна для отримання “офіційної” мітки з’являться трохи пізніше. На цю мить єдиним надійним припущенням є те, що Twitter прив’яже свою початкову позначку до передплати Blue вартістю $8 на місяць.

Джерело: Engadget

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: