Новини Софт 09.11.2022 о 18:05 comment views icon

У Twitter з’явилася ще одна “галочка верифікації” — сірого кольору, для позначення знаменитостей і ЗМІ

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ви можете купити синю галочку, скориставшись передплатою Twitter Blue, але деякі облікові записи та організації отримають ще одну — сіру.

Twitter впроваджує додатковий тип верифікації, щоб допомогти відрізнити облікові записи, якщо користувачам дійсно потрібно знати, чи реальні вони. Користувачі, що сплачують за Twitter Blue $7,99 отримають “синю галочку”, а деякі облікові записи для урядів, компаній або громадських діячів відзначать ще й сірою (насправді, технічно вона білого кольору).

“Багато людей запитували, як відрізнити передплатників Twitter Blue з синіми галочками від облікових записів, які підтверджені як офіційні — для них ми вводимо  галочку Official”, — каже Естер Кроуфорд із Twitter, яка очолює нову ініціативу Blue.

Сіра галочка із підписом “Official” призначена для урядових акаунтів, комерційних компаній, ділових партнерів, великих ЗМІ, видавців та деяких громадських діячів. Це не означає, що акаунти отримають її автоматично — Twitter буде зв’язуватись для підтвердження з тими, хто її має отримати. 

Бізнес англійська.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Кроуфорд поділилася скриншотом з галочкою на сторінці облікового запису @Twitter, але насправді такої позначки в акаунті ще не існує (що не дуже дивно, враховуючи, що Twitter Blue, як повідомляється, запускається 9 листопада). 

Не зрозуміло також чи буде видно галочку у загальній стрічці, або вона показуватиметься лише у профілі.

З того часу, як Ілон Маск оголосив, що Twitter Blue за $8 на місяць зможе отримати будь-хто, виникли побоювання, що сині галочки більше не будуть виконувати своєї основної функції: запобігання видачі акаунтів за іншу особу. 

Бізнес англійська.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Від цього вже постраждав сам Маск, після чого оголосив, що будь-хто, хто видає себе за іншу людину, не ідентифікуючи себе як пародію, буде назавжди забанений.

Однак ця тактика є наслідковою, а не випереджальною; якщо хтось налаштований на поширення дезінформації, він потенційно має можливість зробити це до того, як втрутяться модератори. Здається, у Twitter розуміють це на якомусь рівні з огляду на запуск нової галочки та недавнє рішення відкласти розгортання нової системи перевірки до проміжних виборів у США.

Ілон Маск обговорював ідею зробити Twitter платним для всіх користувачів — The Verge

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: