Новини Новини 14.03.2022 о 17:01 comment views icon

Ілон Маск викликав путіна на бій за Україну. Але відповів йому поки що тільки голова роскосмосу рогозін

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

14 березня голова Tesla і SpaceX Ілон Маск “абсолютно серйозно” зажадав бою віч-на-віч з лідером росії володимиром путіним. Як ставку мільярдер запропонував Україну. І відзначив у своєму твіті офіційний акаунт президента в росії у Twitter.

“Якби путін міг так легко принизити Захід, то він би прийняв виклик. Але він не прийме”, — написав Маск і додав, що прийняття виклику було б для нього честю.

У коментарях до твіту Маска відзначився мер Києва Віталій Кличко, котрий нині захищає рідну землю. Він відправив на підтримку три лаконічні смайлики.

Прокоментував ситуацію і колишній глава МЗС України Павло Клімкін.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

“Ілон Маск викликав путіна на дуель. Це уособлює виклик від усього Заходу. Чекаємо, чи вистачить у путіна сміливості вийти з бункера і відповісти”, — написав він у Twitter.

А відгукнувся поки що тільки голова роскосмосу дмитро рогозін (хоча розкомнагляд заблокував Twitter у росії). Він відправив Маску уривок з “Казки про попа і наймита його Балду” А. С. Пушкіна: “Ти, чортенятко, іще хлопченятко, супроти мене і зовсім малятко. Змагатись зо мною — часу даремна трата. Ану, дожени спочатку мого брата”.

У книзі-біографії “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє” автор Ешлі Венс написав, що якось на вечірці епатажному мільярдеру вдалось побороти одного з найкращих борців сумо у світі. Маск відірвав від підлоги на спеціально встановленому ринзі сумоїста вагою під 160 кілограмів та виграв перший раунд, але потім професійний боєць переміг.

“Так, мені вдалося кинути чемпіона світу по сумо, але ціною розбитого диска в шиї, який викликав у мене шалений біль у спині протягом 7 років!”, — пригадав Маск.

Напередодні Маск заявив про значний тиск інфляції на Tesla та SpaceX.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

“Tesla та SpaceX останнім часом відчувають значний інфляційний тиск у сфері сировини та логістики. Що ви думаєте про ймовірний рівень інфляції в найближчі кілька років? І ми не одні”, — твітнув він.

Маск також прикріпив посилання на матеріал Financial Times. У ньому видання писало, що ціни на природний газ у Європі досягли нового рекорду, дорожчає безліч сировини: від нафти до пшениці. І все через війну росії проти України.

Ціни на нафту в США також досягли найвищого рівня з 2008 року 10 березня. Ф’ючерси на пшеницю в Чикаго злетіли понад 12 доларів за бушельІлон Маск викликав путіна на бій за Україну. Але відповів йому поки що тільки голова роскосмосу рогозінІлон Маск викликав путіна на бій за Україну. Але відповів йому поки що тільки голова роскосмосу рогозін1 бушель США = 35,23907017 літрів.. Інші товари, включаючи алюміній і вугілля, також подорожчали минулого тижня, що вплине на глобальний бізнес і споживачів.

У Європі оптові ціни на природний газ досягли майже 200 євро за мегават-годину, а ціна вугілля для електростанцій перевищила 400 доларів за тонну.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: