Новини Новини 30.08.2022 о 15:23 comment views icon

Ілон Маск вважає, що світові потрібно більше нафти, газу та дітей – а ще Starship та автономна Tesla

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Важко уявити виробника електромобілів, що агітує за підвищення видобутку нафти та газу. Однак Ілон Маск розуміє важливість короткострокового нарощування їхнього видобутку на тлі ситуації, що склалася у світі. Він говорив про це на конференції з енергетики у Норвегії.

Нефть и газ

«Насправді я думаю, що нам потрібно використовувати нафту та газ у короткостроковій перспективі, тому що інакше цивілізація впаде», — сказав Маск, — «Ми повинні мати чіткий шлях до сталого енергетичного майбутнього».

Starship

Також Маск розповів про проекти, що хвилюють його найбільше: запуск космічного корабля Starship та старт програми повністю автономного водіння в автомобілях Tesla (остання зіткнулася з активною протидією громадських діячив). Генеральний директор Tesla зосереджений на тому, щоб до кінця року у продажу з’явилися повністю безпілотні автомобілі компанії з широким доступом у США та Європі, за умови схвалення державних регулюючих органів.

Ілон Маск вважає, що світові потрібно більше нафти, газу та дітей – а ще Starship та автономна Tesla

«Дві технології, на котрих я зосереджений і які я намагаюся завершити до кінця року, – це вивести наш зореліт на орбіту […], а потім надати  автомобілям Tesla можливість самостійного керування.»

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Ще одна проблема, що хвилює мільярдера, інженера та візіонера – падіння народжуваності. Він попередив, що низький рівень народжуваності становить небезпеку для цивілізації та є «одною з головних для мене речей, про які слід турбуватися».

В Ілона Маска дев’ять дітей, у тому числі й близнюки, котрі таємно народжені від нього минулого року топ-менеджеркою Neuralink. Раніше Маск зауважив, що «вкладає свій внесок» у збільшення населення світу.

Ілон Маск поділився з цензорами Китаю баченням ролі технологій у майбутньому людства

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Джерело: TechSpot


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: