Новини Технології 27.04.2022 о 16:11 comment views icon

Кількість передплатників Spotify зросла на 15% (до 182 млн), попри призупинення бізнесу в росії та скандал з Джо Роганом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

У першому кварталі кількість преміум передплатників на Spotify досягла 182 млн, у порівнянні зі 180 млн у минулому. Це також на 15% більше у річному обчисленні, йдеться у звіті компанії. А якщо брати щомісячну кількість активних користувачів, їхня кількість зросла на 19% – до 422 млн. у порівнянні з 406 млн наприкінці минулого року.

Раніше Spotify розраховував досягти 183 млн преміумпередплатників за квартал, але трохи не досягнув цієї мети в результаті відходу з російського ринку.

“Якщо виключити вплив нашого відходу з росії, зростання абонентської бази перевершило очікування”, – йдеться у повідомленні компанії.

Spotify оголосив про припинення послуг у Росії наприкінці березня, за кілька днів до закінчення фінансового кварталу. Причиною призупинення став закон, ухвалений після вторгнення в Україну, який карає за поширення “фейкових новин” позбавленням волі на строк до 15 років. Повне припинення послуг очікувалося до квітня. За даними компанії, сталося 1,5 мільйона відключень за березень, а у квітні очікується 600 тис, що загалом перевищить 2 мільйони.

Також зростання передплатників суттєво не сповільнилося через скандал навколо Джо Рогана. Відомі артисти, такі як Ніл Янг та Джоні Мітчелл, прибрали свою музику з платформи після того, як вони заявили, що Джо Роган використав свій подкаст Spotify для поширення дезінформації про вакцини. B Twitter навіть став популярним хештег #SpotifyDeleted, і користувачі на знак протесту закликали припинити використання сервісу.

Сам Роган нещодавно заявив, що внаслідок скандалу передплатників у нього навіть побільшало.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

«Цікаво, кількість моїх передплат різко зросла — ось що шаленство. У розпал всього цього я набрав 2 мільйони передплатників».

Джо Роган

Spotify вважається найбільшим у світі сервісом потокового аудіо. Його конкуренти – Amazon Music та Apple Music – не публікують регулярні звіти про кількість передплатників, але останні публічні дані, складені Music Ally, показують, що Apple Music має 60 мільйонів передплатників, а Amazon Music – 55 мільйонів.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: