Новини Ігри 02.08.2023 о 19:08 comment views icon

Крінжовий клон The Last of Us видалили з магазину Nintendo Switch, Sony зачищає відео гри на YouTube

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Крінжовий клон The Last of Us видалили з магазину Nintendo Switch, Sony зачищає відео гри на YouTube

Гру The Last Hope: Dead Zone Survival, малобюджетний клон The Last of Us, видалили з магазину Nintendo eShop. Sony, правовласник Last of Us, видаляє трейлер гри з YouTube.

The Last Hope з’явилася наприкінці червня у магазині ігор для Nintendo Switch. Увагу до неї привернув трейлер, який поширився на YouTube. Гра має вигляд кричущої бюджетної підробки. Вона жахлива не тільки на перший погляд: ті, хто грав, кажуть що це найгірша гра 2023 року, з безліччю багів – але триває це лише 15-20 хвилин.

Усі події відбуваються на одній U-подібній вулиці звичайного міста. Через те, що простір заповнений ассетами з магазину Unity, тут відбувається хаос. Американські прапори можна побачити поряд з європейськими розетками, деякі об’єкти деталізовані, інші виконані неякісно.

Куль у The Last Hope дуже мало, витривалість не відновлюється, що обмежує удари бейсбольною битою. Можливостей поповнити витривалість лише три. Гравця можуть тихо вбити зомбі під час зламу замку (вихід на екран «Ви померли»), самих зомбі можна вбити набагато менше ніж їх є, через обмеженість ресурсів.

Підробка зацікавила й Sony, яка розпочала активну боротьбу з нею. Її відео, у тому числі й на сайтах великих видань, масово зникають зі статей – багато матеріалів за останні півтора місяця покрилися білими плямами та повідомленнями про недоступний контент.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Зараз The Last Hope видалено з інтернет-магазину Nintendo Switch у Великій Британії та США. Невідомо, чи просила Sony видалити гру, або сама Nintendo зробила це з обережності.

Погані копії хороших ігор: The Last of Us, The Legend of Zelda, Uncharted та інші

Джерело: Kotaku


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: