Новини Софт 28.11.2022 о 12:23 comment views icon

Levitation — мод до Half-Life: Alyx — пропонує 4 години додаткового контенту для однокористувацької гри

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Levitation вже доступна для завантаження і з моменту запуску зібрала чимало схвальних відгуків. 

Запущена у квітні 2020 році Half-Life: Alyx (коли за місяць користувачі Steam додали майже 1 млн гарнітур віртуальної реальності) все ще залишається найкращим досвідом VR-гри, тому не дивно, що багато людей прагнуть її розширення. Поки Valve не оголошує про продовження (що може зайняти певний час), сторонні розробники можуть запропонувати свої варіанти контенту.

Levitation, новий однокористувацький мод для Half-Life Alyx, не лише розширює історію останньої версії Valve, але й заслуговує похвали за свій геймплей.

Безкоштовний мод містить 3-4 години додаткового сюжетного контенту, а також нову озвучку та анімацію. На момент написання статті Levitation мала ідеальний п’ятизірковий рейтинг на основі 698 оцінок. У коментарях відзначають схвально відзначають роботу дизайнер рівнів FMPONE, враховуючи те, що Levitation було анонсовано лише на початку цього року. 

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Якщо коротко — у моді гравця відправляють у таємничу секцію X City 17 для дослідження будівлі, що левітує, де зникли двоє членів Опору.

Завантажити Levitation можна, підписавшись на мод на його сторінці в Майстерні Steam. Щойно ви встановите першу частину, Steam автоматично завантажить інші чотири під час гри. Важливо —  знадобиться копія Half-Life Alyx і сумісна гарнітура віртуальної реальності.

Рік тому було випущено Bioshock-мод для гри Half Life: Alyx. Return to Rapture —  це історія з восьми частин, яка пропонує альтернативний погляд на культовий світ Rapture з оригінальної гри BioShock. Фактично тепер гравці отримали змогу запустити Bioshock у віртуальній реальності. Мод також містить ворогів та зброю з Half-Life: Alyx, оригінальний саундтрек від RPM STUDIO warszawa і захопливий сюжет з діалогами від професійного актора озвучування Сімуса Брайнера.

Вышел Bioshock-мод для игры Half-Life: Alyx

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

Джерело: Engadget

  • Half-Life: Alyx — відеогра, шутер від першої особи віртуальної реальності, розроблений компанією Valve та виданий для Windows 23 березня 2020 року. Це перша гра в основній серії Half-Life з моменту виходу Half-Life 2: Episode Two, і хронологічно охоплює події, що передують Half-Life 2.
  • Компанія Valve описала свою VR гру як "флагманську", вона була розроблена за допомогою рушія Source 2 і підтримує всі сумісні з ПК гарнітури VR. Головною героїнею є Алікс Венс, яка разом з батьком Ілаєм бореться з окупаційним режимом Альянсу. Вони розшукують таємничу зброю, сподіваючись, що вона допоможе у визволенні планети.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: