Новини Технології 04.05.2023 о 16:05 comment views icon

Microsoft оновила та відкрила чатбот Bing для публічного тестування — доступні мультимедійні відповіді, бронювання ресторанів, історії чатів та інше

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Корпорація Microsoft представила велике оновлення для власного ШІ-чатбота – відтепер Bing (доступ до якого відтепер можна отримати без списку очікування) додає у відповіді зображення та відео, зберігає історії чатів, бронює ресторани та отримує розумнішу інтеграцію з браузером Edge.

Нова функція Actions, яка відтепер доступна в чатботі Bing та Edge, дозволяє використовувати штучний інтелект для виконання завдань без необхідності переходу на інші сайти. Чатбот, до прикладу, зможе порекомендувати ресторан і одразу його забронювати на зручний для вас час просто в інтерфейсі чату; а якщо ви шукаєте фільм для перегляду – Bing самостійно обере необхідну службу та відкриє сайт, щоб його відтворити. Microsoft ще не розкрила повний перелік партнерів, сервіси яких будуть доступні для запитів Bing – але на демонстрації були використані OpenTable для бронювання ресторанів і Apple TV для пошуку фільмів.

Також відтепер чатбот зберігатиме історії розмов, а його відповіді будуть мультимедійними – він зможе, відповідно до запиту, надати фото, діаграми, графіки чи відео; а вбудована функція Bing Image Creator для створення зображень відтепер підтримує понад 100 мов.

 

Під час використання Bing в браузері Edge і натискання на одне з посилань у відповіді – відкриється сторінка сайту, а сам чат переміститься на бічну панель для того, щоб і надалі йому можна було ставити питання (подібну функцію розглядають і для Edge mobile). Для опції створення тексту в браузері додадуть параметри налаштування тону розмови.

Microsoft оновила чатбот Bing та відкрила для публічного тестування – доступні мультимедійні відповіді, бронювання ресторанів, історії чатів та інше

Згодом Microsoft планує додати у Bing функції експорту – для того, щоб ділитися відповідями чатбота в Twitter чи переносити їх в документ Word, а також експериментує з персоналізацією сеансів з чатботом, щоб у подальших розмовах він міг використовувати контекст з попередніх. Ну і чекаємо на мультимодальну підтримку, над якою вже працює компанія – функція, що дозволить завантажувати зображення для пошуку певного вмісту (наприклад, щоб попросити Bing пошукати шафу, схожу на меблі, які вже є в вашому інтер’єрі).

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Анонси Microsoft з’явились за тиждень до щорічної конференції розробників Google I/O. Пошуковий гігант заступив власного чатбота Bard у ранньому доступі наприкінці березня і тепер намагається його вдосконалити, щоб не відставати від конкурентних Bing і ChatGPT.  Також наприкінці місяця відбудеться власна конференція Microsoft Build, де можливо анонсують ще більше нових функцій для її ШІ-чатбота.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: